Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet starszy o 18 lat

Polecane posty

Gość gość

Czy dla was to dziwne? A moze tez macie duzo starszego faceta? Jak to przyjmuja inni? Ja mam 32 lata, moj facet 50 i musze przyznac ze na poczatku dla mnie samej bylo to troszke dziwne. Ale teraz juz tego nie dostrzegam. Ludzie nas akceptuja chociaz byc moze gadaja za moimi plecami. Ale czy to wazne?Sama nie wiem

Gość gość
Ty singielka ? a on kawaler/rozwodnik ?

Gość gość
no na wnuczkę toś za młoda , buhahahhahahaahah

Gość gość
a mi się spodobał ostatnio starszy ja mam 28 lat on jakoś po 40... może bliżej 50 ehhh

Gość gość
On rozwodnik z dwojka doroslych dzieci, dla jasmosci dodam, ze nie mialam nic wspolnego z jego rozwodem, odbyl sie 10 lat temu a my jestesmy razem 1,5 roku. A ja singielka.

Gość gość
Bez przesady , czy to ma byc twoj maz ??? Bedziecie miec dzieci ? Czy poprostu cie utrzymuje i to ci pasuje ????

Gość gość
sorki, na wnuczkę, za stara, ale na córkę, to i owszem

Gość gość
Jestesmy zareczeni, co do dzieci nie wiem. Ale mnie nie utrzymuje.

Gość gość
jak cię utrzymuje to żądaj 18% podwyżki i z każdym rokiem procent więcej

Gość gość
Dlaczego jak starszy to ma mnie od razu utrzymywac? Ja mam 32 lata, jestem dorosla i niezalezna kobieta

Gość gość
jak ci ludzie tutaj napisza ze to bez ensu to i tak z nim nie zerwiesz! Nie chcialabym miec takiego starszego faceta, pozniej ta roznica da ci sie odczuc , dziecko jak bedzie to tez bedzie mialo starego tate, ale narazie ci to pewnie imponuje, kiedys przejzysz na oczy.

Gość gość
Nie ma tu zadnej kobietki ze starszym facetem??

Gość gość niedzielno sobot
spam do kutasa się pokazało

moj narzeczony jest odemnie 13 lat starszy, ale po nas tego niewidac. ja mam 26 a on 39. Ale ja wygladam i zachowuje sie na duzo dojrzalsza kobiete a on wyglada baaardzo mlodo jak na swoj wiek. (jest Hiszpanem) mieszkamy w Hiszpani i tu 26 latki to smarkuje ogolnie. Dogadujemy sie swietnie i na innego faceta bym nie spojrzala, jest cudowna osoba, a do tego bardzo atrakcyjny i sexy, nie jedna 20stka by mi go chiala wyrwac hehe :) ale sie nie da :P wiek nie ma znaczenia jesli tobie nie przeszkadza. Ja wiem ze ktoregos dnia bedzie widac roznice wieku miedzy nami bo on w wieku 50 bedzie mial zonke 37letnia. Ale jest facetem ktory lubi sie o siebie dbac wiec zadnych miesni piwnych ani lysiny nie bedzie. ja tez wiecznie mloda i piekna nie bede wiec liczy sie naprawde jak sie dogadujecie :)

Gość gość
No nareszcie ktos, kto ma podobnie :) bardzo mi sie podoba twoje podejscie. No i jestes naprawde zakochana. Moj facet tez nie wyglada na swoj wiek i jest tez sexy i bardzo mnie pociaga. Zreszta swietnie sie z nim gada i to chba najwazniejsze. Ale czasem sie boje, ze jak ja bede miala 50 lat to on prawie 70 i jak nasze zycie wtedy bedzie wygladac...

Gość gość
jak sie szybko postaracie o dziecko, to dziecko bedzie mialo 10lat a tatus po 60 tce!! sraszne!!!

co wy gadacie ludzie!!! facet moze miec dzieci nawet w wieku 80! jaki to problem??? i co z tego ze on bedzie mial 70 a ty 50? nie mozesz zadreczac sie myslami co to bedzie w przyszlosci?. Kochasz go? naprawde? to walcz o wasz zwiazek i miej w d***e to co ci inni gadaja. Ja osobiscie wole jak facet ma dzieci po 30 lub 40 nawet bo jest bardziej dojrzaly! niz jak 20-25 latki w Polsce sie zenia/wychodza za maz, robia dzieci i zyja na kupie z rodzicami i tesciami. Pieterko dla dziadkow i pieterko dla mlodych z dziecmi. wiek nie ma znaczenia!!! jesli on ci odpowiada fizycznie i dobraliscie sie charakterami to nie ma nic lepszego w zwiazku!

Gość gość
Kiedys mialam 16 lat starszego przystojnego faceta. Mysle ze bylo mi z nim dobrze bo wsrod rowiesnikow czulam sie zakompleksiona i nieatrakcyjna a przy nim taka mloda i pociagajaca. A jak mi ktos mowil ze marnuje tylko czas z nim to odbieralm to jako zazdrosc ze ja mam takiego fajnego''chlopaka'' Trwalo to kilka lat , niestety bylam glupia!!

Gość gość
Nie, bo za stary i za kilka lat wyjdzie ta roznica wieku. Po drugie w tym wieku facet juz nie powinien miec dziecka (kobieta tez nie) - za stary jest i dziecko nie bedzie mialo ojca. Musisz autorko byc kiepska, ze do 32 r.z. zaden rowiesnik Cie nie chcial i musisz brac sie za duzo starszego faceta.

Gość gość
U nas jest różnica 13 lat. Nie odczuwamy tego , chociaż były wątpliwości z mojej i jego strony na samym początku . Ale wkońcu jesteśmy razem. Nie myślę jak to będzie za 1o lat. Mam tylko nadzieję że będziemy razem już na zawsze

Nie widzę nic dziwnego że facet jest starszy o 18 lat.Skoro Tobie to odpowiada to co komu do tego? Twój wóz i on będzie Cię wiozł, tak mówi stare powiedzenie.

Gość gość
Ja mam męża 16 lat starszego. Na początku też były wątpliwości. Teraz jestesmy 4 lata po ślubie, mamy roczną córeczkę i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Mój mąż ma w tym roku 50 lat, roczną córkę i wnuka 7 miesięcznego.

Gość gość
ja mam męża starszego o 15 lat małżeństwo od lat 5... jestem bardzo z nim szczęśliwa choć na początku nie było łatwo i też miałam wątpliwości... ;)

Gość heh co ja sobie myślałam..
Ja p******ę. To kiedyś jak miałam 18 lat ganiał za mną 23 letni koleś. Podobałam mu się, chciał się żenić, ale taka różnica wieku? Nieprawdopodobne to mi się wydawało. I żałuję ze go tak odstawiałam bo chłopak zginął. Ale to nieistotne. To co się teraz dzieje to porażka moralna. Patrząc na różnie wieku w związkach obecnie można dostać zawału, a ja miałam obiekcje o parę lat :O

"U nas jest różnica 13 lat. Nie odczuwamy tego , chociaż były wątpliwości z mojej i jego strony na samym początku . Ale wkońcu jesteśmy razem. Nie myślę jak to będzie za 1o lat. Mam tylko nadzieję że będziemy razem już na zawsze" lepiej bym tego w slowa nie ubrala :)

Gość gość poniedzielny
a stać was będzie na viagrę i geriavit?

o to sie nie juz nie martw :) moj staruszek ma w sobie duuuuzo mlodosci :)

Gość Herr Pietia Goras
no dużo, dwa razy po 25 lat