Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to już czas?

Związek z portugalką :)

Polecane posty

Gość może to już czas?

Kolega był w portugali w delegacji. To co on opisywał to szok jakiś. Śliczne dziewczyny o ślicznych buziach. I najważniejsza sprawa one są takie wesołe i pełne życia. I znalazł kogoś tam, planują jak tu się znowu spotkać. Przynajmniej raz się facebook mu na coś przydał :D sam kiedyś chciałem tam pojechać, bo lubię południowy typ urody. Te nasze dziewczyny to takie mało kobieca są jakieś, nijakie. Do tego dochodzi to ich marudzenie i wieczne obgadywanie kogoś. Chyba się jeszcze w tym tygodniu zapisze na naukę języka :D

Gość gość
Jedź, zobacz, jakie mają kobiece szczęki, jak większość dziewczyn z południa, wróć i zobaczymy czy powiesz, że nasze dziewczyny jakieś niekobiece są : D

Gość może to już czas?
A co cie tak gryzie zawiść? Wy lubicie arabów to my lubimy południową gorącą krew. :D

Gość gość
Gryzie?? Proszę cię, akurat tak się składa, że żyję na południu i dokładnie wiem o czym mówię, nie wiesz jeszcze jak wygląda mało kobieca uroda.a i zapomniała m- mam nadzieję że lubisz bujne owlosione:) i proszę cię, nie wyskakuj mi tu z arabami, ale tak, przygotuj się, ich jest tu pełno:)

Gość marino 30
południowa uroda+słowiańska=piękna kobieta ale samo południe to nie to,jedynie oczy mają śliczne

Gość może to już czas?
Tu nie chodzi o wyglą,, ale też o zachowanie. To są fajne pogodne dziewczyny, a nasze to tylko w domu siedzą i marudzą. Tak jak ostanio, spotkałem laskę i tak na forum zaczęła marudzić że jest gruba...a żre czekoladę kiedy tylko wpadnie jej w ręce- aż dziw że ma chłopaka [może desperat]

Gość gość
Jak zaczęłam czytać temat, pomyślałam- fajne, że łamiesz stereotypy, że Polak też przecież może być z kimś spoza Polski. Problemem jest to, że to ty zacząłes narzekać na dziewczyny stąd, może jednak to taka mentalność. Nie możesz wymagać czegoś, czego sam nie spełniasz. Poza tym mylisz się, wszędzie mieszkają ludzie,a oni są różni,w każdym miejscu na ziemi, jedni narzekają, inni nie, to że ja jestem już długo z kimś z południa nie oznacza dla mnie, że polacy są gorsi, wszędzie znajdziesz wartościowych ludzi.

Gość może to już czas?
Taa? Co mi jeszcze powiesz? :D Tak się dziwnie składa że jak jakaś dziewczyna pisze tu na kafe, że chodzi z turkiem, pakistańcem czy kim tam jeszcze to z automatu robi zarzuty facetom rodakom więc, swoje uwagi możesz sobie wsadzić. ps. już znalazłem szkołę do nauki portugalskiego, jutro tam zadzwonię :D hrhr

Gość gość
Sam jestem w związku z Portugalką i przyznam wesołe, uśmiechnięte kobiety pełne zapału i optymizmu, bardzo wspierają partnera. Przy takich kobietach mężczyzna aż pali się do tego by przełamywać swoje słabości i stawać się coraz lepszym mężczyzną w każdej sferze życia. Jak byłem w związku z Polką to ona tylko wymagała, nigdy nie mówiła, że jest ze mnie dumna a za każdym razem jak nie koniecznie mi poszło dobrze to nigdy nie doceniała mojego starania. Polskie kobiety ale głównie te młodego pokolenia odbierają mężczyźnie tego power'a a jeszcze wręcz ciągną w dół. Takie są moje wrażenia i odczucia.

Gość gość
Stary pewnie ze portugalki sa gorace, nie to co nasze kaszaloty uwazajace sie za miss. Ja choruje na Chorwatki, Bugalrki albo czeszki. na sama mysl sie goraco robi. I tak jak mowisz, OPTYMIZM, slowo zapomniane przez nasz "krolewny". Powodzenia.

Gość gość
"Sam jestem w związku z Portugalką i przyznam wesołe, uśmiechnięte kobiety pełne zapału i optymizmu, bardzo wspierają partnera. Przy takich kobietach mężczyzna aż pali się do tego by przełamywać swoje słabości i stawać się coraz lepszym mężczyzną w każdej sferze życia. Jak byłem w związku z Polką to ona tylko wymagała, nigdy nie mówiła, że jest ze mnie dumna a za każdym razem jak nie koniecznie mi poszło dobrze to nigdy nie doceniała mojego starania. Polskie kobiety ale głównie te młodego pokolenia odbierają mężczyźnie tego power'a a jeszcze wręcz ciągną w dół. Takie są moje wrażenia i odczucia." - zgadzam sie w 100%, moja ostatnia "milosc" zmenila mnie w gorszego smutnego, zakompleksionego faceta. 2 lata po roztsaniu dochodze do siebie. Dumna nigdy nie byla choc przepasc sukcesow byla ogromna pomiedyz mna a ja. szkoda slow.

Gość może to już czas?
To jest sedno sprawy, nastawienie do życia. A nie te nasze ksieżniczki, ona chce to tamto, facet ma mieć to tamto siamto - a same nie mają totalnie nic poza wiadrem miedzy nogami :D Dodam że Słowenki są piękne. Byłem tam dwa tygodnie, nie było okazji ani sposobności pogadać. Ale szok, każda jedna śliczna, zgrabna, a nie jak polki wpierdalające tabliczkę czekolady na raz i później stękają że mają grubą d*pe :D

Gość gość
ja jestem kobieta I rozumiem was dobrze panowie, polskie kobiety nie sa wesole z natury ale Wy takze jestescie depresyjni I nudni, jestesmy narodem malkontentow, moze to ten brak slonca? z uroda tez roznie ale na pewno dziewczyny bardziej o siebie dbaja niz faceci

Gość może to już czas?
Prawda polacy marudzą, ale polki są jeszcze do tego hipokrytkami. Laska pójdzie zdradzi a potem jeszcze obwini chłopaka że to jego wina :D Kto normalni chciałby być z kimś takim w związku?

Gość danu dhana
laeola dona

Gość anka skakanka z kaliningradu
z portugalka jak z portugalka, ale z portugalczykiem...:classic_cool:

Gość może to już czas?
dobre prowo, próbuj dalej :D