Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki calvin klein w pepco????

Polecane posty

Gość gość

widziałyście? ktoś może używał? ja ostatnio zobaczyłam i zastanawiałam się czy czegoś nie kupić ale jakoś wydaje mi się że to albo podróbki albo nie wiem co?

Gość gość
podróbki ! dokładnie wpatrz się w logo !

Gość gość
no tak myslalam. Sa jeszcze kosmetyki manhattan i rimmel, tez podrobki?

Gość gość
nie wiem czy podróbki, nie bywam w pepco, ale kosmetyki ck do make up-u, to żaden wypas, są tanie i zalegają półki wyprzedaży za parę dolców, więc jak najbardziej mogą być oryginalne.

Gość gość
Oryginalne, ale często niezbyt świeże.

Gość gość
a w ogole kupowalyscie jakies kosmetyki w pepco? Bo tak jak napisalam sa tez z innych firm jednak cena przewaznie jest polowa ceny z drogerii. Dlatego zastanawiam sie jak z oryginalnoscia i jakoscia tych kosmetykow? Chociaz takich kosmetykow jak rimmel czy maybeline to chyba nie podrabiaja bo nie sa to drogie rzeczy...?

Gość gość
To nie są podróbki, raczej resztki, które nie zeszły dystrybutorom. Miałam stamtąd cienie do powiek, ale niestety nie nadawały się do użytku. Jednak z tego, co czytałam na wizażu, wiele dziewczyn trafiło tam na całkiem dobre egzemplarze, więc ryzyk - fizyk :) dużo nie ryzykujesz, bo ceny są niskie. Ja więcej nie będę próbować.

Gość gość
nieswieże są

Gość gość
ale jak oglądałam to sprawdzałam daty przydatności i nie były po terminie te kosmetyki. Może skuszę sie na 1 rzecz i sprawdzę :)

Gość gość
Ta nieświeżość może być też kwestią złego przechowywania, niekoniecznie muszą być przeterminowane. Ale z pewnością nie wszystkie są do niczego. O oryginalność raczej bym się nie bała - wystarczy obejrzeć, to nie są jakieś szczególne rarytasy, zazwyczaj jakieś mniej popularne kolory, stare kolekcje, pojedyncze sztuki itp. Poza tym taka duża sieć nie może sobie pozwolić na sprzedaż podróbek, to jest karalne, a gra niewarta świeczki - ile oni zarobią na sprzedaży tych kilku sztuk niezbyt drogich kosmetyków? za duże ryzyko dla nich.

Gość gość
no dokładnie tak też pomyślałam że gra nie warta świeczki ale niekoniecznie jakieś złe kolory bo widziałam tam rzeczy "na czasie" chyba jutro się tam wybiorę i przejrzę dokładnie, może za jakieś 10zł uda mi się kupic coś ciekawego. Szczególnie chciałabym podkład/puder

Gość gość
powodzenia w łowach :)

Gość małaa1
A ja na jakość kosmetyków w pepco nie narzekam. Kupiłam tam ostatnio potrójny cień Rimmela za 7,99. Sprawdza się świetnie. Cień firmy Chic (potrójne). Trfiłam na ekstra kolory! Za chyba 5,99, lakier chic miętowy za 2,99 i lakier ASTORA NIEBIESKI METALIC za 2,99! :) Ja polecam. :) Podkładów do twarzy ani tuszy do rzęs tam nie kupowałam i nie skuszę się, ale cienie i lakiery do paznokci polecam. :)

Gość gość
one nie sa drogie wiec mozna kupic i zobaczyc czy dobre czy zle..u mnie cienie w pepco ostatnio celvin byly po 0,99 gr bo wyprzedarz i naprawde sa fajne nie ciapia sie i nie sa rozpuszczone

Gość gość
Sprawdzcie miejsce produkcji.... Chiny... zatem nie wiem czy to sa oryginalne kosmetyki, a tez mialam ochote kupic.

Gość gość
To kup sobie,kazdy kosmetyk to tylko kosmetyk i ciagle trzeba go uzywac

Gość gość
Chiny-nie Chiny - tam przecież skupia się większość produkcji światowej, także kosmetyków. Na pewno to akurat nie jest oznaką podróbki

Gość gość
podrobka szczescia z fabryki na Tajwanie

Gość gość
no to zupelnie spoko no takie zycie jest ale i fajnie moze byc! :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
ja kupiłam puder z manhattan i pomadke ck w pepco i jestem mega zadowolona ,a są takie tanie ,bo to stare wersje nie dostępne w drogeriach np.ten puder z manhattan to stara wersja jeszcze rok temu dostępna i teraz na półkach jest nowa ,a kosmetyki lądują do pepco i tkm

Gość gość
ja dziś kupiłam pomadke Calcin Klein za całe 4.99 zł :D kiedyś cień do powiek za 19 zł, i błyszczyk za tyle samo. Podródki to nie są, ale tak jak ktoś napisał resztki starych kolekcji, dziwne kolory itp.