Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody15

Czy ta strona jest tylko dla dorosłych ?

Polecane posty

Gość Młody15

Czy ta kafeteria jest dla osób pełnoletnich ? Mam 15 lat i czytam sobie co tutaj piszecie o seksie i tych sprawach, czy to aby normalne w tym wieku, że jestem zainteresowany takimi sprawami ?

Gość gość
tak, s********j

Gość Młody15
gość, może i jesteś starszy ale poziomem intelektualnym, nie dorastasz przedszkolakowi do pięt :)

Gość pochwa nastroszona
Tematyka seksu jest dla dorosłych. A dlaczego? No bo co taki młody człowiek może wiedzieć o życiu, seksie, problemach, doznaniach, i innych pierdołach.....na pewne tematy, żeby się w nich wypowiadać, trzeba mieć wiedzę z własnych przeżyć, a co taki młody może wiedzieć.......

ej pochwa nastroszona moze pogadasz ze mna na temat sexu jestem doswiadczony tylko w depresi gg 48034591

Gość Zaklopotana 56679
mimo, że jesteś młody, to trening możesz rozpocząć zgodnie z maksymą; trening czyni mistrza. Tylko nie przesadzaj, bo będziesz nosił podkowy pod oczami i laski będą miały znak, że walisz konia. Technika: na dłoń oliwka, z dłoni alapochwa i jazda aż do wytrysku. Po orgazmie umyć wacka ciepłą wodą i hartować zimną. Unikniesz w ten sposób ew. stulejki lub załupka, zwiększysz długość i obwód penisa. Notabene, musisz się zdrowo odżywiać i prowadzić higieniczny tryb życia. W taki sposób w życiu dorosłym możesz stać się doskonałym kochankiem🖐️

Gość młody 18
ja tam poczekam z seksem do nocy poślubnej, bo walenie konia to gżech, a prawictwo to cnota👄

Gość pochwa nastroszona
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.🌼

Gość pochwa nastroszona
10.27 -podszyw pod mój nick, ale fajny, to wybaczam, tylko mój wiek się nie zgadza:-D