Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana:-(

chlopak pije i ma gdzieś nasze nienarodzone dziecko

Polecane posty

Hej mam taki problem mój chłopak pije praktycznie cały czas robi sobie kilkudniowe przerwy i wtedy obiecuje ze odpuści ale znów zaczyna pić a potem urządza mi awantury ze niby zrobiłam to z ginekologiem do którego chodze ponieważ jestem w 7 tygodniu ciąży. Nie interesuje się dzieckiem a ostatnio usłyszałam że lepiej żeby tego dziecka nie było. Co ja mam zrobić on jest wkoncu ojcem mojego dziecka ale mam dość tego jego picia wcześniej był inny:-(

Gość gość
uciekaj od niego i tyle. Nie licz na cudowne przemiany po narodzinach dziecka

Już chyba przestalam w to wierzyć

Gość gość
takiego sobie wybrałaś.... więc albo zrób coś z tym, albo przestań jęczeć

Gość gość
gość takiego sobie wybrałaś.... więc albo zrób coś z tym, albo przestań jęczeć Dokładnie to samo miałem napisać. Te kobiety są jakieś idiotki wybierają jakiegoś buraka a później narzekają. No gorzej niż te kafe prawiki- jeczybuły jesteście kobiety jak cholera!

Gość gość
taaa na pewno byl inny i nie zdradzal symptomow buractwa

Gość gość
autorko, dobrze Ci radzą, uciekaj jak najszybciej od tego chłopaka, nie jest ojcem ten, który dał życie, bo to proste ale ten co wychowa, nawet nie swoje dziecko, zostaw chłopaka bo widać, że do roli ojca nie dorósł, jeśli zostaniesz z chłopakiem być może przestanie pić na jakiś czas a potem stworzy Wam, Tobie i dziecku piekło, ta wypowiedź o tym by było lepiej gdyby dziecka nie było świadczy tylko o tym, że prędzej czy później da w najlepszym przypadku nogę bo nie jest dojrzały albo co gorsze może próbować jakoś wpłynąć na stan Twojej ciąży. UCIEKAJ !!!!

Gość KASIA9898
Niestety mężczyzni jeżeli zależy im na kobiecie potrafią niezle udawać kogoś innego niż są w rzeczywistości. Być może tak było w twoim przypadku. Co masz zrobić? Cóż, porozmawiaj z nim,że jak nie przestanie pić to odejdziesz od niego. Dziecko nie może wychowywać się w patologicznej rodzin a ty też musisz mieć teraz spokój bo stres szkodzi waszemu dziecku. Jeżeli to nie poskutkuje to poprostu odejdz od niego.

Gość gość
Dziś jak widać trzeba być patologią by uprawiać seks z kobietą a porządnym by zostać sponsorem samotnej matki. Do d**y taki świat!

Tak . Za kilka lat autorka będzie się na kafe użalać , że mąż alkoholik zniszczył jej i dziecku życie .

Gość gość
Zaczyna się użalenie i pieprzenie kobiet. Czytać już nie można jak takie kretynki jak autorka wybiera sobie złego faceta a później narzeka i zwala się winę na facetów. Niedługo kobiety będą obwiniać wolnych mężczyzn o to, że wybierają innych, złych facetów:P

Gość gość
cos mi sie wydaje ze skonczysz jak tysiace polskich kobiet , ktore zmarnowaly zycie z facetem alkoholikiem.

Gość gość
ja chyba nie wierzę że zaczął pić od 7 tygodni na wieść, ze w ciąży jesteś. Więc skoro wcześniej ci to nie przeszkadzało, to dlaczego przeszkadza ci teraz? Wybrałaś alkoholika na ojca swojego dziecka po prostu. A w jaki sposób on ma interesować się czymś co ma kilka milimetrów? Jeśli już to chyba tobą

Gość Herr Pietia Goras
jak mawiała pewna stara Kaszubka, jak pije to i bije. Będziesz miała bardzo urozmaicone z nim życie. Nudy nie będzie, na pewno.

Gość Ryszard Lwie Serce
Autorko: jakie masz wykształcenie i ile masz lat ?:)

Gość gość
no a na kogo na kafe zganiać? Im można wszystko zarzucić i tak nic nie zrobia, wszyscy tylko maja z nich beke jak sie cisna

Gość gość
uciekni do rodziny np domu samotnej matki itd bedziesaz miala w zyciu i ty i dziecko przerabane ;(

Gość gość
dlaczego można im wszystko zarzucić? bo nie uprawiali seksu to znaczy, że są nienormalni?! Dziwne macie tu myślenie.

Gość gość
bo robia z siebie ciotki :) a to ze sa rzekomymi prawiakmi to ma drugorzedne znaczenie

Dom Matki lepszy niż piekło z alkoholikiem, rozmowa nic nie da bo wyraźnie widać, że tego dziecka nie akceptuje

Gość gość
gość bo robia z siebie ciotki a to ze sa rzekomymi prawiakmi to ma drugorzedne znaczenie g To podaj ich imiona i nazwiska oraz datę narodzin to będziemy mogli mówić o żywych osobach :P Swoją obserwacje bierzesz z pomarańczowych nicków gość :P gratuluje rozumu

Gość czerwona na niej sukienka
odejdź od niego

Gość gość
oj prawiczki są super:) . Kolejna autorka znowu sobie wybrała za ojca agresora i pijaka gratuluje :) Pustak :)

Gość gość
oj prawiczki są super:) . Kolejna autorka znowu sobie wybrała za ojca agresora i pijaka gratuluje :) Pustak :)

Gość gość

Gość gość
:)