Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy są przystojniejsi niz Polacy

Polecane posty

Gość gość
Dzis uslyszalem, ze Indianie nie maja zarostu tzn was. Rowniez Azjaci maja brak owlosienia lonowego, wiec odpada problem depilacji :-) Kobiety Wy na pewno mialyscie jakies kontakty z nimi? :-)

Gość gość
wystarczy, że niemiec zarabia w euro a nie w zł i już zdradzacie swój naród. Wanda się za was wstydzi!

Gość gość
Jeszcze raz jak bym byla mloda to tylko za odra bym sobie kutasa szukala,a nie pijanego polaka,ktory wszystko za odra chleje i za pol stawki pracuje

Gość gość
same zalety u tych Niemcow :-D

Gość gość
Prawie każdy naród jest przystojniejszy od tych naszych Polaczków ;)

Gość gość
No to juz przesada..chyba? Najladniejsze sa chlopaki i dziewczyny tez z Suwalk. Bylem tam kiedys w hotelu. :-D

Gość gość
No ale tak mnie zapinali tam, że mam zjechany gwint w d***e :)

Gość Kushi

Ja .... Jak czytam te Wasze pierdoły o tym, że "Niemcy są spedaleni przez lewactwo", "Kasa czyni faceta przystojnym" czy "Zdelegalizował(a)bym małżeństwa mieszane" (za to jest paragraf i już zgłosiłem tę ...ę) to zastanawiam się czy wam nie brak piątej klepki? 😮

Serio jesteście tak zawistne i zepsute? To już się nie dziwię dlaczego nie lubię Polek. 

Nie mogę uwierzyć że jesteście tak puste i łykacie tę prawacką propagandę naszego narodu. Ta od "spedalonych" Niemców chyba nie zdaje sobie sprawy z historii Niemiec (i nie tylko mówię o II WŚ), ich mentalności.

Zresztą, to, że ktoś dba o siebie nie czyni go jeszcze "spedalonym".

Aczkolwiek zgodzę się, że najprzystojniejsi są Włosi i Hiszpanie i mam zamiar wkrótce mieć męża Hiszpana lub może Francuza 🙂

Dla Was facet musi być bogaty bo jak nie jest to pewnie juz nie jest przystojny? A od siebie nic, zepsute księżniczki ...

Boże 😮

Gość gość

mając na mysli Niemcy mówisz o niemcu z dziada pradziada czy nowoniemcy ? Juz dawno temu mówiłem że gdyby Polacy zarabiali tak jak Niemcy to w co 2 garażu stałaby nowa BMW a w reszcie nowe merce przy naszej pomysłowosci i kombinowaniu ale przez tyle lat ktoś tam dba byśmy 4 razy mniej min zarabiali. Mając 5 tyś Eeuro ( odpowiednik mojego zawodu tam , sam sprawdziłem poznając i rozmawiając z nimi ) nie ganialbym by dorobić w innych pracach tylko chodził na basen, siłownie, spędzał fajnie czas i to samo moja rodzina. Stac by mnie bylo na fajne ciuchy i kosmetyki a tak nie mam. Jeżeli przez 20 lat ktoś ma na to pieniądze i robi to nie ma siły żeby nie wyglądał młodziej, lepiej od tego kogo nie stać. To samo zaczyna dotyczyć też Polek na marginesie i to po 30 nawet porównując z małych miscin z miszkankami Wa-wy, Wro-ławia, Kra-owa. To nie nasza wina że jesteśmy dziadami ( może nie wszyscy) , a czyje to pooglądajcie sobie TV czy poslu...cie radia i pomyslcie.