Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitna czerń

Z tych nudów poszłam na erotyczny, a tam też nudy.

Polecane posty

Wazne, to jest to zeby sie wysypiac idobrze odzywiac. Reszta to sprawy drugorzedne.

Oczywiscie, ze sprawi. Kazdemu co innego daje szczescie. No i jeszcze pieniazki oczywiscie.

Gość gość
czy Was cos laczy? Czy tylko zawodowa przyjazn?

Gość gość
fajna dyskusja, rozwojowi duchowemu nie koniecznie sprzyja celibat, jesli Maciek. B.nie jestes kaplanem to nic nie szkodzi byc z kims, nawet jest to wskazane bo tylko bycie z kims moze nas przemieniac, przegladasz sie w ukochanych oczach, widzisz co zmienic a co wzmocnic; blekitna, mozna zyc bez seksu, na prawde

Gość gość
Sympatia to juz cos oznacza. To prawie jak ...krok do .......... :-D

Gość gość
to fakt bez zblizen cielesnych swiat by dawno nie istnial ale raczej nie o to chodzilo, ze inni nie tylko chodzilo o to, ze Ty nie moglabys zyc bez seksu a ja odp. ze mozna; co do tego ale jakie to zycie to Cie doskonale rozumiem, byc z kims blisko i to z kims kogo warto obdarzyc zaufaniem to tak ale dla samego figlowania to juz mowie nie

Nie jestem kaplanem, to dla mnie zbyt wiele ograniczen. Choc jakbym byl prostestantem, to mozliwe, ze zostalbym pastorem.

Gość gość
Rozumiem. Ale gdy sie dyskutuje o tak powaznych sprawach jak sex i uczucia jest to troche plynna granica. I czasem moze to byc chyba zle zrozumiane.

Nikt nikogo źle nie zrozumie. Ja tak tego nie widzę, nie wiem jak Maciek. Po drugie, na tyle się znamy, że chyba raczej możemy rozmawiać o wszystkim.

Gość gość
Maciek. B. tak myslalam, ze nie jestes kaplanem, zauwaz, ze ostatnim postem zaprzeczasz sobie, zaprzeczasz celibatowi

Gość gość
gosc 15;53 to nie ja