Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki, myślicie czasem o tym, że poznacie dziewczynę

Polecane posty

Gość LoOoOser

A ona będzie od Was dużo bardziej doświadczona życiowo i seksualnie?

Gość gość
tak tak pbw ty byś na każdą poleciał gdyby ci pozwoliła :D

Gość gość
Ja poznaje sporo kobiet i ponoć jestem przystojny i fajny facet ale nie chce się wiązać. Jedna kobieta była 7 lat w związku i nie przeszkadza jej, że jestem prawiczkiem. No ale to kobiety w realu tutaj to 99% zaraz będzie mnie wyzywała od ściera i nieudacznika. kafe kobiety należy olewać ciepłym moczem.

takie zycie trza było sie wczesniej za to brac teraz pozostają tylko doswiadczone , ale uwazam ze w sumie doswiadczona jeszcze ujdzie byle była bez dziecka

Gość Edward Honda
Ja myślę że będę miał za kilka lat

Gość Robert Mors
Ty prawiczandra92 będziesz sam

Gość Edward Honda
Według mnie trzeba znaleźć pracę wtedy wiadomo że jest się mężczyzną

Gość moje zycie to porazka
ja mam 28 lat i jestem prawiczkiem, doszedlem do wniosku ze nie ma sensu sie wygłupiac i w tym roku koncze ten marny zywot, zostało mi ulozyc kilka spraw, moje zycie zaczelo sie fatalnie i tak tez sie skonczy...

Gość Robert Mors
Bo jesteś zdesperowany i masz obsesje na punkcie posiadania dziewczyny. A one to wyczuwają i uciekają

Ja to raczej myślałem, tak jak nam większość mówi, że kiedyś się trafi, jak przyjdzie czas. Uczę się francuskiego pilnie, mam nadzieję, że to mi pomoże mieć ciekawą pracę w razie czego.

dlatego pisze ze najwazniejsze to zadbanie o wygląd a potem czesto przebywac poza domem , a na bank kogos sie pozna

Gość gość
a potem czesto przebywac poza domem , a na bank kogos sie pozna x darker też próbował, chodził na imprezy i żadnej nie poznał.

Gość Edward Honda
Po za domem to np mogę siedzieć na ławce w przy sklepie. Może jakaś mnie poderwie

Gość wykolejony z zyciaxfghj
Ja się czuje jak kolega w poście powyżej. Wychowałem się w patologi, matka siedziała całe życie z alkoholikiem, z takim lumpem że wam sie nie wyobraża. Kiedyś myślałem że to wina tylko tego lumpka, ale teraz wiem ze ona tez jest p*****lnieta na umysle. Może nie jestem paskudny, moze mam nawet własną firmę, tylko co z tego jak jestem cały czas sam. Jestem też prawiczkiem w wieku 26 lat, myslałem kiedyś żeby iśc do prostytutki przełamać sie psychicznie, ale to dla mnie porażka. Codziennie myślę żeby sobie strzelić w łeb z broni po dziadku, bo takie życie nie ma zwyczajnie sensu, sam jak palec....

Gość zakuty łeb znowu
jestescie prawiczkami bo mieliscie p*****lniete rodziny, a takie rodziny zkaladaja idiotki, dlatego macie takie trudnosci psychiczne, z powietrza to sie nie bierze, pewnie jeszcze bieda, kiepski start w zyciu itp, a teraz bedzie tego wiecej, pełno samotnych matek, kltore wychowaja swoich synków na grzecznych chłopczykow , chociaz same zadawały sie z idiotami, to jest paradoks bardzo czesto wystepujacy w zyciu

Wyjść to dobra rzecz, ale jeszcze trzeba umieć pociągać kobiety i z nimi rozmawiać.

Gość niepełnossprawny88
ja mam 25 lat i jestem prawikiem wątpię że poznam dziewicę w tym wieku...

"jestescie prawiczkami bo mieliscie p*****lniete rodziny, a takie rodziny zkaladaja idiotki, dlatego macie takie trudnosci psychiczne, z powietrza to sie nie bierze, pewnie jeszcze bieda, kiepski start w zyciu itp, a teraz bedzie tego wiecej, pełno samotnych matek, kltore wychowaja swoich synków na grzecznych chłopczykow , chociaz same zadawały sie z idiotami, to jest paradoks bardzo czesto wystepujacy w zyciu" x Niestety jakkolwiek kocham swoich rodziców to niestety masz rację

Gość niepełnossprawny88
ja urodziłem się inwalidą, pochodzę ze skrajnie biednej rodziny (czasami nawet brakowało na rachunki),chodziliśmy w ciuchach gdy ktoś z rodziny/znajomych chciał je wyrzucić,a o wakacjach to ja ,mogłem tylko pomarzyć... Mimo tego biednego dzieciństwa,mimo mojego upośledzenia - kocham swoich rodziców i ich podziwiam ;)

Gość gość
Panowie czy naprawdę uważacie że prawictwo to coś złego ? Sam jestem prawiczkiem 26 letnim i nie uważam tego za coś złego , możecie stwierdzić że mam niskie libido nie nie mam ;] ale jakoś sobie radzę , a kobiety to kur...

Gość niepełnossprawny88
hmmm... moze nie tyle zlego co nienormalnego, tzn. z powaznym odchyleniem od normy...

Gość gość
nie zjeby a ludzie ktorzy nie mieli w zyciu zbyt duzo szczescia... zal mi ich tak naprawde

Gość gość
up

Gość gość
szczescie zalezy od tego czy dobrze wyglada prymitywizm dzisiejszych czasow jest zalosny !

Gość gość
up