Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taletki na receptę na przybranie na wadze lub na powiększenie biustu?

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z Was brał jakieś tabletki na zwiększenie masy ciała lub na powiększenie biustu??? mam prawie 180cm i ważę 50kg, chciałabym mieć większe piersi, teraz mam 65c, 70b. Najpierw pomyślałam, ze może coś na powiększenie piersi ale potem pomyślałam, ze może lekarz pierwszego kontaktu mógłby mi przepisać coś na przytycie i automatycznie piersi by się powiększył, czy to mądry pomysł czy lekarz prędzej mnie wyśmieje niż coś da???

Gość gość
Na powiększenie wagi to sterydy.Po nich i piersi si ę powiększą,ale po co.Stosuj metody naturalne czyli masaż.Daj chłopakowi niech się nimi bawi i jednocześnie niech ci solidnie masuje.Nie masz wcale małych.Po kilku miesięcznym masażu będzie wymiar "D"

Gość gość
szczerze mówiąc to nigdy nie mam kompelksu maych pieri, tylko w lecie bo nie mogę kupic stroju, wzystkie za duże albo wyglądam jakbym nic nie miała:(

Gość gość
Nie istnieją takie tabletki :) Na powiększenie biustu - chirurg plastyk. Na przytycie - dieta.

Gość gość
Masz dużą niedowagę, przy twoim wzroście powinnaś ważyć co najmniej 10 kg więcej. Nie liczyłabym jednak, że przybranie na wadze spowoduje powiększenie piersi - ja przytyłam ponad 10 kg, a piersi ani drgnęły.