Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokunia

jak moge sprawdzic meza?

Polecane posty

Gość gość
24 lat i trojka dzieci,to kiedy czwarte-pioate-szóste,jak dajecie rade? Pewnie o suchym chlebie i wodzie I pewnie wyksztalcenie podstawowe :O

Gość Jestem normalną osobą.
A ja nie rozumiem co was obchodzi,w jakim wieku jest,ile ma dzieci? Czy to coś zmienia? Autorka prosiła o opinie dotyczące danej sytuacji,którą opisała,a nie o opinie na temat jej wieku,czy dzieci. Lubicie tak się wpierdalać w cudze ? ;)

Gość gość
Pewnie 24 lata to patologia a 40 latki -staraczki ktore cale zycie kariere robily a teraz dzieci z invitro za pieniadze podatnikow to jest normalne.

Gość gosc- w drodze
24 lata i trojka dzieci- jak tak dalej pojdzie to bedziesz mogla wystawic reprezentacja Polski do pilki noznej

[zgłoś do usunięcia] alkohol ???? w domu co ma alkohol do dzieci? To,że ktoś spożywa piwo,czy dobre wino do obiadu przy dzieciach to nie znaczy że jest alkoholikiem,a dom pełen patologii! Kokunia,dlaczego piszesz że nie ma alkoholu? Nawet gdyby był to nic złego,jeżeli on jest w normalny sposób,a nie codziennie leje się litrami! My np mamy dzień że do obiadu kupimy wino dobre. Albo piwko wieczorem. Czy UWAGA piwko z sokiem na plaży będąc z dzieckiem. 1 piwem cięzko się upić! A jak chce zaszalec to dziecko zostaje z babcia albo z niania i ide na impreze,ale nie czuje teakiej p[otrzeby) ALE JA MOWIE O ALKOHOLIZMIE A NIE PIWKU Z SOKIEM BO TO PRZECIEZ NIE ZBRODNIA :) 2013-07-15 11:49:16 [zgłoś do usunięcia] gość 24 lat i trojka dzieci,to kiedy czwarte-pioate-szóste,jak dajecie rade? Pewnie o suchym chlebie i wodzie I pewnie wyksztalcenie podstawowe pechowiec.gif a TY SOBIE NIE POZWALAJ BO OBOJE MAMY PRACE I UWIERZ ZE ZYJEMY JAK SIE CHCE TO SIE POTRAFI I STAC MNIE NA 3 DZIECI BY MIALY CIO JESC W CO SIE UBRAC ITP MOZE TY ZRESZ ZE SWOJA RODZINA SUCHY CHLEB I PRZYKRO MI MAZ MOZE I MA PODSTAWOWE ALE JA NIE. I KAZDE DZIECKO KOCHAM TAK SAMO I CIESZE SIE ZE JEST ICH TROJKA I NIE UBLIZAJ MATKOM CO MAJA WIECEJ NP NIZ 3 DZIECI TY DEBILKO SAMA JESTEM JEDYNACZKA I MAMA MNIE CHOWALA ZMARLA PRZED MOIMI 20 URODZINAMI I NIE CHCIAŁABYM BY MOJE DZIECKO TEZ TAK TO PRZEZYWALO BO GDYBY NIE MAZ I NA TAMTEN CZAS STARSZA CORKA TYLKO TO BYM ZOSTALA SAMA JAK PALEC!!!!!!!!!!!! BO OD STRONY MAMY PO ZA MNA JUZ NIKT NIE ZYJE... WIEC SIE CHAMUJ DZIADUWO

Gość A JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE
Bo większość nie skończyło średniej? Ja w tym nic złego nie widzę. Bo nie wykształcenie świadczy o człowieku a dobre serce!

Gość zielona piegowata
Kokunia po pierwsze nie krzycz na inncyh uzytkownikow. Pytasz o rade jak sprawdzic meza. Najprotsza moja rada, zadzwon na ten numer i zobacz czy odbierze kobieta czy starszy pan. Jak kobieta to mozesz z nia porozmawiac ( nie drzec papy bo to nic ci nie da) i bedziesz wiedziala na czym stoisz. Na moje oko to facet Cie zdradza i nie mowie tego zlosliwie. Sorry juz to raz zrobil. Dwa dlaczego facet nie daje ci kasy na utrzymanie dzieci?

Gość Jak faceta raz zdradził to rac
raczej bedzie zdradzał. Tak są wyjątki co już tego nie zrobią(znam takie 2 przypadki) Jeden w rodzinie drugi w znajomych. Zdradzili,pomimo upływu lat nadal się starają,bo wiedzą że żony im nie wybaczyły do końca i na zaufanie będą pracować do końca swych dni. A reszta których znam? Zdradzali nadal,kręcili.Mieszkanie czyje jest? Odchodzisz,ustalasz alimenty na trójke dzieci(1000-1500zł). Masz pracę wie c po macierzysnkim wracasz, dwójka szkola,przedszkoel, trzecie żłobek,czy tania niana.

po kolei :) 2013-07-15 12:05:37 [zgłoś do usunięcia] A JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE zawodowe kucharz malej gastronomi :) 2013-07-15 12:06:31 [zgłoś do usunięcia] zielona piegowata moja przyjaciołka juz zadzwonila co prawda mieszka w bloku obok ale tez ma 2 dzieci i nie mogla podejsc i podobno kobieta i nie stara jak na jej oko do glosow ://// 2013-07-15 12:12:50 [zgłoś do usunięcia] Jak faceta raz zdradził to rac Mieszkanie moje po mamie 2 pokojowe. jeden dziewczynek drugi nasz i synka ale skaladalam o nowe w tym za duzo wspomnien i zlych i dobrych i dostalismy nowe mieszkanie ale trwa w nim remont

Acha a mąż sam kupuje ze swoich dzieciom jakies słodkosci ale ogolnie jedzenie i oplaty na mojej glowie. co dziennie kupuje im a to zelki a to to z tym ze slodycze ok ale tym dziecko sie nie najje a ja kkupuje rzeczy ze swoich typu na obiad mielone czy karkowke, ziemniaki owoce napoje cukier bułki itd

Tutaj nie masz szans,bo tutaj same chamstwo siedzi. Tu się wchodzi dla rozluźnienia,aby się posmiać. Bo tak niczego innego się nie dowiesz,mało kto Ci doradzi. Co ma jej wiek,ilość dzieci,wykształcenie do jej wątpliwości? Czy to jest bardzo ważne i bez tego doradzić nikt jej nie może? To ja was zaskoczę bo osoba bez średniego czy studiów,która urodziła młodo swoje dziecko,też potrafi być fajną kobietą i dobrą matką,z która można pogadać. Cżłowiek bez wykształcenia,też może być dobrym człowiekiem,tak samo jak są i ludzie bez wykształcenia ktorym dobrze się powodzi dzięki otwarciu firmy,pracowaniu i dążeniu do celu przez siebie określonego.

Gość zielona piegowata
Mieszkanie Twoje, prace masz, Ty utrzymujesz męża i rodzine. Facet pracuje, zeby wydawac kase tylko na swoje przyjemnosci i do tego Cie zdradza. Rozwiazanie jest jedno, kopnac dziada w d*pe i zaczac ukladac sobie zycie na nowo. Po co Ci ten d*pek?

ja bym wcale nie sprawdzała, przecież Ci potrzebny, utrzymuje rodzinę, pomaga? lepsze to niż nic;/ jakby dzieci już dorosły bym sobie kogoś znalazła i się "odpłaciła". oj tam, co Cię to obchodzi, niech robi sobie co chce, już po pierwszej takiej sytuacji by mnie nie interesowało, co robi i z kim tylko wyciągałabym z niego, ile można, wykorzystywałabym, że niby ciągle musi się starać żebym to mu wybaczyła w końcu. !

Ale jak udawać że wszystko jest ok,a on niech robi co chce? I na co czekać? Aż minie ją 40stka i zaczynać od nowa? Teraz jest młoda,może zacząć nowe życie. Tyle dziewczyn daje radę,jest silnych. przewagę ma bo ma mieszkanie,pracę która na nią czekać. Ja bym napewno nie została tylko dla dzieci.

to niech zaczyna od nowa, ale raz się nie odważyła to teraz się odważy. dla mnie to jakiś toksyczny związek. jak już dawno bym odeszła. nie wiem czy bym chciała zakładać rodzinę z taką osobą.

15.07.13 [zgłoś do usunięcia] zabawna jest kafeteria dziękuje za podtrzymanie na duchu bo naprawdę nie jestem złą osoba :* pozdrawiam serdecznie 2013-07-15 12:27:36 [zgłoś do usunięcia] zielona piegowata jak wróci z pracy to porozmawiam z nim na czym stoje jesli mu tak bardzo żle z nie wiem jakiego powodu to niech się pakuje i tyle.... dziekuje 013-07-15 12:42:16 [zgłoś do usunięcia] spartanka. no w sumie najlepsze podejście to olać ale ja jestem osoba mało wytrzymałą i wrażliwą i nie wytrzymam tyle aż syn będzie w miare dorosły by się odegrać bo syn ma dopiero 2 msc :( a siedzac sama w domu bede myslala gdzie i z kim on jest i czy mu lepiej i jak bedzie wracac do domu to bedzie mi dziwnie

Gość gość
Z tego co napisalas jasno wynika ze on cie robi w konia. I to do niego powinnas miec pretensje nie do tej dziewczyny czy dziewczyn, bo one rownie dobrze mogly o tobie nie wiedziec,,, zreszta to on jest z toba w zwiazku. A do tego jest oszustem. Ja bym mu nie wierzyla i nie wybaczala, bp skoro po jednej akcji gdzie on juz wie ze ty wiesz dalej kombinuje to z tego nic dobrego nie wyjdzie. bo on sie ie chce zmienic.

Gość witaj autorko
ja jestem w podobnej sytuacji tyle, ze ja wiem, ze maz mnie zdradzil. Zalozylam tu nawet temat, ale zostal potraktowany jak prowokacja, bo przeciez zdrady wedlug idealnych mam stad sie nie zdarzaja. Przykro mi to pisac, ale mysle, ze twoj maz tez cie zdradza:( I podejrzewam, ze to taki typ jak moj i nawet jak mu powiesz, ze wiesz, masz dowody to bedzie sie wypieral. Ja od mojego meza moge odejsc, mamy jedno dziecko, ja mam dobra sytuacje finansowa, ale nie odchodze i nie odejde, bo go kocham... To chore wiem o tym dobrze, ale tak naprawde jestem z nim szczesliwa, bo mimo wszystko jest wspanialym mezem i ojcem.

Gość gość
nadal nie rozumiem po co dzieci z nim robilas

Gość gość
ja bym z prywatnego zadzwonila pod ten nr i zobaczyla kto odbierze albop-oprosilabym jakas zaufana przyjaciolke by go sledzila jak gdzies wychodzi z domu,na moje oko zdradza Cie

No własnie kolezanka próbujemy jakos sie dowiedziec najpierw kto to i czy to prawda okaze sie jak odpisze :) i dam zanc co i jak wyszło i dziękuje Dziewczyny za dobre rady i odpowiedzi :*

Gość gość
nie sluchal katastroffy ,bo to p*****lnieta baba ,co same bzdury wypisuje na kafe.

Gość gość
wiesz niestety tak to bywa z facetami,ze jak juz raz zdradza to zawsze mozna tylko czekac na kolejny raz .Mozesz go sledzic ,lub zadzwonic z zastrzezonego numeru.Ale mysle ,ze to kolejna zdrada.A potem zdecyduj czy chcesz zawsze byc ta druga i pogodzisz sie z tym czy odejdziesz.

Gość gość
o co zostaniesz z nim i kolejen dzieci? ja bym go wywalial

Gość gość
patologia a ty autorko nawet wyslowic sie nie umiesz ehhhhh

Gość gość
co chcesz od autorki?

Cześć dziewuszki napisałam grzecznie z meza telefonu jak wrocil z pracy do tej Panienki. Czemu wypisuje takie smsy do mojego męża i ze nie zycze sobie tego , to odpisała mi ze jest tylko jego kolezanka i ze nie bawi sie w rozwalanie zwiazkow bo wie ze jest zajety i ze ja nie bede jej kolegow wybierala ........ CO O TYM MYŚLICIE??? Jak by byla kolezanka to kolezanke tak by krył pod pseudonimem stargo dziadka ciecia? I nie pokazywał mi sms od niej ? i od kiedy to kolezanka pisze do kolegi kiedy to sie przebiera a kiedy to sra :/ eh mąż mi oznajmij ze dlatego ja inaczej podpisal zeby sie zemscic ze kiedys na urodziny mojej kolezanki poszlam bez niego a oszukalam ze jestem w pracy no ale jej maz jest dzielnicowym nie pilam alkoholu tam nawet i siedzielismy w 5 ja ona i jej maz i jej siostra i jej narzeczony....

I odrazu uprzedzam zeby nie bylo ze to ja jestem tez zla ze go oszukalam bo to byl tylko ten raz nikt do mnie nie wypisywal smsow nigdy i nie mam kolegów w tel popodpisywanych np. Ola a to kolega Igor (daje przyklad) i dlatego go oszukalam bo moj maz to niegdzie nawet na spacer z dziecmi i znajomymi i ich dziecmi nie chce chodzic bo to len nie mowiac o dyskotekach i bedac z nim prawie 8 lat to caly czas siedze w domu ani na piwo z kolezanka ani nigdzie poza spacerkami z dziecmi

Gość gość
A pytałaś dlaczego takie smsy i czemu o tej kolezance nie wiedziałaś? Dla mnie to dziwne i uwazam że mąż kłamie.

Pytałam on stwierdzil ze to wlasnie odwdzięka za te urodziny ktore 3 lata temu byly :////