Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka.83.

pytanie do zonatych....

Polecane posty

Gość Julka.83.

mam pytanie do zonatych.. czego oczekujecie od zony? chodzi mi o to sprawia ze zona wam nie powszednieje? ze nadal was kreci mimo jakiegos stazu malzenskiego?na co zwracacie uwage? bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość mążadam
musi dbać o c*pke , sexi ciuchy

Gość Julka.83.
tylko tyle?

Gość gość
tego nie da się opisać,to musi być to coś,jak się z kimś rozumiesz i dogadujesz to samo przychodzi.

Gość Julka.83.
to fakt ale jednak po 6-8 czy wiecej latach bycia z kims w malzenstwie to "cos" mija...

Gość gość
musi dbac o siebie czasem zaskakiwac

Gość kajka75kj
trzeba zaskakiwac meza i urozmaicac seks, ja raz kupilam taki zestaw, fartuszek do sprzatania ponczochy itp ubralam to i kleczalam na kolanach udawalam ze myje podloge, odwrocona tylkiem w strone drzwi i tak wszedl do domu moj maz gdy wracal z pracy, nie musze dodawac co bylo pozniej heheh

Gość Julka.83.
dbac o siebie no ok ale ja to robie nie dla meza a dla siebie... zawsze dbalam o wyglad, wlosy, dobrze zrobiony makijaz aczkolwiek nienachalny, zawsze ale to zawsze pomalowane paznokcie (jak nie mam pomalowanych i zrobionych tzn ze naprawde zle sie czuje i jestem chora), stylowy ciuch ale tak juz zawsze mialam i wyjscie za maz tdgo nie zmienilo... a co do zaskakiwania to konkrety poprosze... co was zaskakuje? czego oczekujecie

Gość Izizzz
Julka u mnie zawsze jest podobnie