Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfja1t551g

Pytanie do kobiet - pomocy2

Polecane posty

Gość sfja1t551g

Witam. Mam pytanie do was dziewczyny - jak najlepiej zacząć rozmowę z nieznajomą dziewczyną na ulicy która mi się podoba ? Zacząć odrazu od komplementu aby jej zasygnalizować, że mi się podoba czy jak to najlepiej rozegrać ? Jak inaczej mogę pogadać z dziewczyną aby jej nie dać sygnału, że mi się podoba, ale i tak dostać numer żeby potem się z nią gdzieś spotkać ?

Gość gość
zalezy od farta raczej zadna nie lubi byc zaczepiana mna ulicy wyczai moment jak bedzie w sklepie najlepiej jakiejs Galerii wtedy jest szansa ze po pierwsze ma troche czasu nie spieszy sie jej po drugie w światyni próznosci wszytskie mamy dobry humor ale to indywidualne ozywiscie jeszcze pierwsze wrazenie raczej chyba fizycznie musisz tez jej sie spodobac a tu nie wiem jaki ona gust czy bedziesz w jej typie spróbujesz bedziesz wiedział

Gość abrakadabra1254
Też myślę, że galeria to dobre miejsce do spróbowania. Ulica to dla dziewczyny może być dobre, jak i złe miejsce. Zależy jak trafię z pewnością, ale co do rozmowy, żeby jej nie zasygnalizować, że mi się podoba to jak mam to zrobić ? :D Załóżmy jak już będę w tej galerii.