Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na 70..ile?

Polecane posty

Gość gość

2 pytanka..Ile wynioslo was slub+wesele na okolo 70 osob i czy zapraszaliscie z dziecmi?

Gość gość
ja robiłam na 50 osób i zmieściliśmy się w 20 tys. ale zależy to też od regionu bo różne regiony polski różne ceny. zapraszaliśmy z dziećmi, ale też zależy jakie są te dzieci czy starsze czy młodsze,

Gość gość
Nasz ślub na 70 osób to 32 tysiące. Jednak pewnie Ciebie interesuje ile kosztowało nas samo wesele (konsumpcja). Więc na za talerzyk płaciliśmy 200 zł i do stawienia był tylko alkohol, zapraszaliśmy z dziećmi, ale dzieci było niewiele takich maluchów to tylko troje, reszta powyżej 10 roku życia. Razem 6 dzieci.

Gość gość
U nas bylo ok 60 osob wraz z dziecmi-3 dzieci w wieku do 6l a 2 dzieci powyzej 10 roku.Ogolnie wesele wynioslo nas ok 18 tys wraz z ubiorem Mlodej i Mlodego,z dokumentacja,oplata za USC,z msza slubna,wystrojem kosciola,makijaz,fryzura,z alkoholem,owocami i napojami. Ja sama robilam sobie bukiet,wystroj do kosciola i na sale,winietki,zawieszki na wodke.

Gość gość
u nas 75 osób, wesele 21 tys, ale mieliśmy gratis fotografa, a za obrączki płaciliśmy tylko 300 zł, bo mieliśmy swoje złoto.

Gość gość
ogólem 140 osób i 60 tys poszło,więc myślę ze ty za 30 tys byś zrobiła

Gość gość
nie ma zaczenia ile bedzie osób,znaczenie ma co i gdzie chcesz robić,możesz mieć zespół za 7 tys, a możesz mieć dj za 2 tys ,to samo z suknią,garniturem fotografem czy kamerzystą,zalezy ile będzie posiłków na weselu,czy zaczynasz od obiadu czy zaczynasz os kolacji

Gość gość
nie ma zaczenia ile bedzie osób,znaczenie ma co i gdzie chcesz robić,możesz mieć zespół za 7 tys, a możesz mieć dj za 2 tys ,to samo z suknią,garniturem fotografem czy kamerzystą,zalezy ile będzie posiłków na weselu,czy zaczynasz od obiadu czy zaczynasz os kolacji