Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300-400 kcal dziennie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,od dzisiaj (wczoraj) zaczęłam dietę 300-400 kcal dziennie, będę ją stosowała do końca lipca. Chcę zrzucić z 53 kilogramów do 49 , ktoś chce się do mnie dołączyć? Pozdrawiam.

Gość gość
Dieta cud :)

Gość gość nr 1
Taaaa też tak kiedyś jadłam 300 500 potem 1000 i co owszem schudłam trochę, ale teraz kiedy zostało mi już 5kg tłuszczu do zrzucenia ni huhu nie da się!!Metabolizm tam rozregulowany, że nawet ćwiczenia nie pomagają. Powodzenia

Gość gość
polecam forum SDF tam w dziale LADIES dowiesz sie czemu twoja dieta jest zlym pomyslem oraz co i ile powinnas jesc, by chudnac.

Gość gość
SFD*

Gość gość nr 1
A wtedy jak czytałam takie wpisy, że bedzie jojo że metabolizm rozregulujesz że spalisz mięśnie a nie tłuszcz to nie wierzyłam, a teraz żałuję.

Gość Olcia Dubicka
400 kcal to żadna dieta tylko typowa głodówka na której tracisz Mięśnie i wodę z organizmu a nadal jesteś otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz. Jak zaczniesz jeść normalnie to waga wruci bo mięśnie się odbudują ale w między czasie odłożysz jeszcze trochę tłuszczyku bo nie nadążysz spalić. Bez sensu takie odchudzanie i są lepsze sposoby by schudnąć. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
a co jesz na tych 400kall?

Gość gość
Olcia Dubicka trolu nie spamuj!!!! idiotko!!

Gość koliak
Takim sposobem to tylko możesz mieć efekt jo – jo. Sama jestem teraz na diecie od dietetyka i stosuje się do wszystkich dietetycznych zaleceń. Oprócz tego biorę i łykam taki suplement na odchudzanie http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/hoodia/hoodia-balance/ i powoli chudnę. Już teraz mam 8 kilogramów mniej, a odchudzanko zaczęłam w pod koniec maja.

Gość gość
spamery wypad stąd tu poważny temat!

Gość gość
ja tam tracę tłuszcz na takiej diecie- wyraźnie to widać, bo jestem szczupła, ale mam otłuszczone uda i po 3-4 tygodniach takiej diety fałd tłuszczowy znika. inna sprawa, że to i tak bez sensu, bo po takiej głodówce zaczynasz się obżerać i nie możesz przestać przez parę tygodni, więc wszystko wychodzi na zero.

Gość Założycielka
Mi efekt jojo nie grozi.. Rok temu stosowałam tą dietę i z 67 kilo schudłam do 56 kilogramów w dwa miesiące :) Jak widać jeszcze schudłam dodatkowo 3 kilogramy : ) Oczywiście bez ćwiczeń nie byłoby tego efektu : ) Co jem? Gotowane mięso z piersi z kurczaka, wafle ryżowe, szpinak, kalafior... Moim zdaniem to nie jest głodówka :) Pozdrawiam.

Gość gość
Ja bym chciala z brzucha sie odchudzic bo tak to jestem szczupla

Gość gość
Uda mi sie nac500 kcal jak myslcie

Gość Założycielka
No ale pamiętaj, że dieta to nie wszystko, do wymodelowania ciała potrzeba ćwiczeń ; )

Gość Ingaqab
300-400 kcal dziennie? Do czego ty chcesz się doprowadzić, zdajesz sobie sprawę, jakie spustoszenie zrobi to w twoim ciele? Poczytaj na początek o minimalnym zapotrzebowaniu dziennym w energię, dalej jaki powinien być układ w odpowiednim doborze konkretnych składników, jakie organizm ma wymagania co do tzw. pierwiastków śladowych. Sama sie odchudzałam, ale na taką dietę restrykcyjna w życiu bym nie przeszła. Mam dla kogo żyć. I tak uważam, że w moim przypadku 1200 kcal dziennie przy zapotrzebowaniu około 2000 to duża różnica, do tego ćwiczenia, i suplement diety. Wszystko należy robić z głową....

Gość gość
idx na siłke i przypakuj sterydami

Gość marlenavvv
ja stosowałam dietę 800kcal 2 miesiące i ćwiczenia, tłuszcz ładnie schodził, czułam się lekko, paznokcie się nie łamały, włosy urosły, także na każdy organizm co innego działa. Jak kiedyś odchudzałam się na 1500 to nic nie schodziło, ciągle miałam zaparcia, zalana wodą, żyć mi się nie chciało. A na 800-900 pełna energii, teraz stabilizuję.

Gość Magdaxxxl2
Ja też uważam, że 300 kcal to przesada. A tak a propos Ingaqab piszesz coś o suplemencie. Jakiego używałaś, w sumie w jakim celu, czy jako środek wspomagający proces, czy uzupełnienie witamin. Z jakiego pułapu startowałaś?

Gość Ingaqab
Nie ma problemu abym odpowiedziała na Twoje pytanie. Stratowałam z wagi 81 kg przy wzroście 173 cm, W chwili obecnej ważę 68 kg i już czuję się świetnie. Co prawda uważam, że optymalnie dla mnie byłoby 65 kg, ale te 3 kg zrzucę już uważa bez diety i suplementu za pomocą regularnych ćwiczeń. Co do suplementu to brałam Forever Slim. Stosowałam go jako swoistego rodzaju wypełniacz, aby nie przegryzać pomiędzy posiłkami jak i uzupełnienie witamin.

Gość Paulaaula
Oszalałaś? 300 kcal dziennie????? Chcesz wylądować w szpitalu w najlepszym przypadku lub w grobie w tym bardziej pesymistycznym.... Zdajesz sobie sprawę jak wyjałowisz i rozwalisz swój organizm> Ile masz lat? Chcesz mieć w przysłości dzieci? To nie lwpiej brać dietę 1700kcal i suplement oraz pomęczyć się na siłowni???? Ja stosowałam to co napisałam, jako suplement brałam FS i efekty sa stałe (spadek wagi). A ty do czego chcesz doprowadzić?

Gość gość
wg mnie jak się je dużo warzyw i wybiera produkty niskotłuszczowe i bez cukrowe to 400 kcal można naprawdę dużo zjeśc w ciągu dnia ;D

Gość gość
gość wg mnie jak się je dużo warzyw i wybiera produkty niskotłuszczowe i bez cukrowe to 400 kcal można naprawdę dużo zjeśc w ciągu dnia ;D I no jasne, cały woreczek ryżu ;) normalnie uczta :D zejdź do 200 ckal, bo normalnie przeginasz obżartuchu :P

Gość ....

sama stosuje diete 300/400 kcal dziennie jak nie mam czasu albo nie jestem głodna zjadam nawet 200 i w 5 dni schudłam trzy kilogramy te 400kcal mieszczę w jednej bułce ogórkach brokułach marchewkach nie chodze zavardzo głodna a widze efekty z dnia na dzien dziennie tracę około 0,5kg kiedys stosowałam podobna diete i schudłam 20kg w około trzy miesiące ale jadłam wiecej niz 400kcal bo około 1000 pare tygodni temu tez robiłam typowo 400ckal i schudłam 3kg w cztery dni ale potem sobie odpuściłam bo chcualam tylko spróbować a teraz mam zamiar utrzymać to co zrzucę uzupełniam to zestawem witamin i biotyna