Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrzygałem się,wpadka na weselu

Polecane posty

Gość gość

Ok. 2 tygodnie temu było wesele, była dziewczyna która strasznie mi się podobała do TERAZ. Wypiłem za dużo i się poprostu przy niej zrzygałem, a ona uciekła z samochodu :( ale wstyd Co byście zrobiły jakby się chłopak przy was zrzygał? Na 2 dzień do mnie sie nie odzywała tzn na poprawinach

Gość Macius1975x
w samochodzie? co wy robiliscie w samochodzie na weselu? :D

Gość gość
Byliśmy przy stoliku byłem mocno wstawiony pamiętam że siedziała mi na kolanach, potem nie wiem jakim trafem znaleźliśmy się w samochodzie, potem pamiętam jak szybko drzwi otworzyłem i wyrzygałem a ona siedziała koło mnie, a potem poszła mówiąc że ją up*****le tzn? :(

Gość Monikaaaaaaaaaaa
Może ona też była wstawiona i niczego nie pamięta? Nie martw się ;)

Gość gość
Hahaha ja pierddole to nieźle

Gość gość
Nieźle zawaliłes sprawe skoro w******a z samochodu

Gość Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxa
o fuj

Gość gość
eee tam, taka wpadka ja byłam na pewnym weselu, była dziewczyna, super fryzurka, makijarz, piękna czerwona suknia - wyglądała zjawiskowo, wszyscy się na nią patrzyli... była dr***ną i siedziąła przy sole obok młodych po jakichś 3 godzinach po objedzie to taka była ululana, że spałą przy tym stole, narzygała na niego, smród był nieziemski (młodzi nie mieli gdize siedzieć), a jak ją wyprowadzali to jeszcze sikała po drodze wszyscy to widzieli i nikt jej chyba nigdy nie zapomni... to dopiero wpadka, anie jakieśtam rzyganie w aucie..

Gość gość
a co ja mam powiedzieć... na weselu najblizszej kuzynki(prawie jak siostra) bylo 100 osob, duzo mlodych i szybko roznioslo sie wsrod znajomych w dzien wesela kiwałam sie jak szłam a na poprawinach wytrzymalam godzine i sie napilam i to tak dziwnie wygladalo bo zylam normalnie poszlysmy na dwor z jedna dziewczyna oparłam rece o stół i nagle sie okazało ze mam je zarzygane:D ta dziewczyna mi zrobila mietówke a ja w tym czasie spadlam pod ławke:D wszyscy to widzieli :(pod koniec mnie wyprowadzali z sali i wszyscy byli przy drzwiach musialam pokonac cala sale i widzialam ze sie usmiechali ale mi głupio bylo:o jako jedyna odwalilam cos takiego:D mialam wtedy 18lat :D

Gość gość
szłam normalnie a nie zyłam:P

Gość gość
Tak no mialyscie przygody :D tylko ze ona teraz wyjechala nie mam z nią kontaktu ani nic ciekawe czy ona pamieta jak sie zrzygalem o k***a haha

.. zrzuć całą winę na te.. szkodliwe ciasteczka ;) dziewczyna powinna zrozumieć.. jeśli ma serce :)

Gość wilcza skura
morze mi ktos upzejmie wyjasnic dlaczego to zawsze DZIEWCZYNA powinna zrozumiec?