Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksa89andra

Poświęciłam dla niego niemal wszystko

Polecane posty

Gość Aleksa89andra

Jesteśmy razem, ale za cenę wyrzeczeń z mojej strony. Nie wolno mi mieć żadnych znajomych poza jedną koleżanką, nie wolno mi utrzymywać kontaktów z ludźmi z roku, nie wolno mi rozmawiać z innymi chłopakami, bo inaczej grozi im pobiciem, ledwo zgodził się na moje studia. Poza zakupami z mamą i uczelnią nie wolno mi wychodzić z domu, mam czekać aż skończy pracę. Ciągle sprawdza moje rozmowy na gg, smsy, rozmowy telefoniczne. Ostatnio kumpela napisała mi na gg o pewnym chłopaku z uczelni, którego obydwie znamy, a który jej się podoba, a mój facet się wściekł i stwierdził, że nie wolno mi mieć żadnych kolegów. Kocham go ponad życie, planujemy po moich studiach ślub, ale momentami mam dość jego scen.

Gość Aleksa89andra
Czy wasi mężczyźni też tacy są?

Gość Aleksa89andra
Czemu nikt nie odpisuje?

Gość gość
bo wszyscy , oprócz ciebie wiedzą jak to się skończy ?

Gość gość
bo nikt nie wierzy, ze mozesz byc tak glupia zeby dac sie traktowac jak niewolnica

Gość gość
znowu jakiś prawik wyśmiewa kobiety będące w związkach z zaborczymi, niezrównoważonymi typami, bo żadna jego nie wybrała i zazdrość zżera :P

Gość gość
dziewczyno.. to arab czy polak?

Gość gość
A po co mamy odpisywać? I tak zrobisz jak chcesz - będziesz z nim, bo przecież tak strasznie go kochasz. A że on traktuje Cię jak swoją właśność, nie szanuje i poniża to już mało istotne. Po co piszesz na forum i pytasz o zdanie? Każdy normalny, dorosły człowiek spakowałby manatki i zakończył to, a Ty planujesz z nim ślub. No cóż - powodzenia. Tylko, żeby nie było, że za kilka lat będziesz tu pisała, że on Cię leje - bo wszystko wskazuje na to, że tak to się właśnie skończy. Mam jednak nadzieję, że któregoś dnia zadziała Twój instynkt samozachowawczy i dasz mu kopa w ... - oby tylko nie było za późno.

Gość gość
Na na twoim miejscu dobrowolnie zgodziłabym się na ubezwłasnowolnienie, to przecież i tak niewiele zmieni. Wyjdziesz na tym dobrze bo przecież obydwoje się kochacie;)

Gość Beruthiel
Uciekaj od niego jak najszybciej. To jest człowiek poważnie zaburzone, maniupulujący, zaborczy, zawistny. Sam pewnie ma za uszami. Jak od niego nie uciekniesz, to będziesz wrakiem człowieka za parę lat. Nie chcę Cię oceniać, ale jesteś miękka i pozwalasz mu na wszystko. On wszedł Tobie na głowe. Wiem, że są różne dizewczyny, ale gdyby mi facet próbował wejść na głowę, próbował mnie śledzić i kontrolować, po pierwsze dostał w zęby ode mnie i nie byłby już moim chłopakiem. Trzeba walczyć o swoje!!!

Gość gość
jesteś chora. bo na to pozwalasz. idź do psychologa.

Gość gość
jesteś chora, on też, ale ty bardziej, bo widzisz jego chorobę i się godzisz na to, aby ciebie też zainfekował :o

Gość gość
to jeszcze takie głupie dziewczyny chodzą po Świecie? Nie wierzę... poświęcaj się dalej, rozumu Ci nie przybędzie.

Gość xtina fundue
A co Ty masz z tego związku? Głupia jesteś, jak możesz pozwalać na takie traktowanie? Miłość to szacunek, pragnienie dobra dla drugiej osoby, a on Cię traktuje jak niewolnice.