Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczka2222

moze byc to ciaza?

Polecane posty

Gość loczka2222

witam dziewczyny :)moze pomozecie mi moze ktoras tak miala:) cykle mam co 30,31 dniowe, ostatnia miesiaczke mialam 25 czerwca i trwala piec dni, szosty byl to lekko brazowy sluz. z chlopakiem kochalismy 29 i 30 bez zabezpieczenia i do konca. od 5 lipca mam bialy kremowy lepiacy sie sluz i trwa do tej pory z tym ze juz nie jest tak lepiacy. a w dni plodne nie zauwazylam u siebie plodnego sluzu tylko taki wlasnie bialy kremowy, dzis tez jest taki. Nie wiem czy to normalne... moze ktoras z was tak miala? a moze byc to ciaza? chociaz objawow nie mam raczej...

Gość gość
Może być -zawsze jest taka opcja gdy się współżyje. Zrób test to się dowiesz.

Gość loczka2222
na test chyba za wczesnie ale zrobie:) a jaki jest sluz na poczatku ciazy?miala ktoras z Was podobnie jak ja?

Gość gość
Majac cykle 30 dniowe, twoje dni plodne bylo kolo 10-11 lipca, wiec o ciazy nie ma mowy...

Gość *biedroneczka*
poprzedniczka ma racje, mialas wtedy dni nie plodne, ani nawet nie byly to dni zblizone ku dniom plodnym wiec nie jestes w ciazy. sama jestem w 10 tyg ciazy i powiem ci ze nie pamietam dokladnie jaki mialam ten sluz na poczatku ale z tego co mi swita to taki bialy gesty, ale na pewno mnie bardzo bolaly piersi nawet juz z 15 dni przed miesiaczka tyle ze ssie nie pojawila ;) pozdrawiam 🖐️