Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaa1212

moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość malinkaa1212

hej:) mam pytanie bo nie wiem czemu tak jest... cztery dni po zakończeniu miesiaczki mam bialy gesty sluz, w dni plodne nie zauwazylam u siebie sluzu plodnego, kochalam sie z chlopakiem w ostatni dzien okresu i dzien po okresie bez zabezpieczenia,doszedl we mnie... czy ten sluz moze oznaczac ze moglam zajsc w ciaze?

Gość gość
malinko nawet w czasie okresu można zajść w ciaze, my nawet niewiemy kiedy owulacja może się przesunąć, a u młodych dziewczyn jest to bardziej prawdopodobne.

Gość malinkaa1212
no tak masz racje... a miala ktoras z was podobnie tak jak ja? jaki jest sluz na poczatku ciazy?

Gość gość
nie jest powiedziane jaki dokładnie jest śluz na początku ciązy.. może być różny. lepiej zrób test i się upewnisz :)

Gość malinkaa1212
zrobie ale jset chyba jeszcze za wczesnie na niego:)

Gość dzisiajjest
na razie się nie przejmuj poczekaj do następnego okresu jeżeli będzie się spóźniał to spokojnie możesz zrobić wtedy test. jeżeli cię to pocieszy to nawet pary które kochają się w czasie owulacji z wytryskiem mają tylko 30% na dzidziusia

Gość malinkaa1212
do okresu mam jeszcze tydzien, jak sie spozni to zrobie test:) narazie sie nie przejmuje, tylko dziwilo mnie to ze w dni plodne nie mialam sluzu plodnego a zawsze byl i zadnych boli jajnikow a tez zawsze wystepuja u mnie:)

Gość malinkaa1212
i od paru dni jestem caly czas glodna... :D