Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Poolka.

Jestem mamą - lubię seks cd.

Polecane posty

Gość Matka Poolka.

Mój temat jest kontynuacją tematu z ogólnego. Powiedzcie mi kobiety czemu po porodzie odstawiacie mężów na bok, czemu mąż jest wyrzucany z łóżka, bo jego miejsce w sypialni zajmuje dziecko, czemu jest traktowany jak pies? Seks już w ogóle przestaje istnieć. A potem się dziwicie, że szuka gdzie indziej. Ileż można chodzić i prosić o seks? Chciałam poznać Wasze opinie.

Gość gość
A kto ci powiedzial ze tak robimy???

Gość gość
pierwszy raz słyszę o wyrzucaniu meża z łóżka

Gość gość
prawda jestem mamą i lubie seks, ale coz z tego ? jak dziecko wysysa cala ebnergie i ochote, nie tylko mi ale i mężowi.Jedyne o czym myslimy wieczorem, to SEN .

Gość gość
Seks jest nudny z nudnym facetem Wole inne przyjemnosci :)

Gość gość
a skąd ty wiesz co robią inne kobiety po ciąży, babo? i co cię to obchodzi? też cię chyba nie ma kto wyroochać skoro się aż tak nudzisz, żeby publikować na kafe apele do obcych bab, żeby nie wyrzucały mężów z łóżka. a niech sobie ich mężowie śpią nawet w psiej budzie, nie twoje zmartwienie. idź zrób laskę SWOJEMU mężowi zamiast martwić się o cudzych

Gość gość
Nie każda tak robi u nas wiadomo po połogu róznie było z seksem i czasem we dwoje ale to ze względu na malutkie dziecko i ogólne przemęczenie bo zasypialiśmy prawie na stojąco :) Dziś dziecko ma nie cały rok, ma swój pokój i o ile w ciągu dnia poświęcamy małej prawie cały swój czas tak wieczory są dla nas. Dziecko śpi od ok godziny 20.00 i mamy czas dla siebie. Mąż nigdy nie był wyrzucony z łóżka bo co prawda dziecko spało z nami w sypialni ale nigdy nie z nami w łóżku. Więc w czym problem? A seks od momentu odzyskania sypialni na własność mamy prawie codziennie:) Choć myslę, że ta euforia za jakiś czas osłabnie ale nie narzekam :)

Gość Matka Poolka.
Mam właśnie wiele znajomych, które tak robią, że mąż trafia na kanapę w innym pokoju. A i widziałam już coś takiego, że mąż mojej koleżanki śpi na materacu dmuchanym takim jak nad wodę, a koleżanka śpi wygodnie z dzieckiem w łóżku małżeńskim. Naprawdę jesteście tacy zmęczeni, że nie chce się Wam poświęcić chwili dla męża? Ja mam dwoje dzieci, w tym jedno maleńkie, do tego pracuję i zawsze mamy czas na siebie. Dla chcącego nic trudnego. :)

Gość gość
DOSKONAŁE PYTANIE ktoś zadał autoreczko Co ci to obchodzi jak robia inne kobiety ??????

Gość Matka Poolka.
Mnie to w sumie wali, tak z ciekawości pytam. :D Chyba mogę?

Gość gość
nie możesz, koorwo, pilnuj swojej zagrzybionej brochy i klękaj do miecza, ale już !!!!!!

Gość matacz,.,,..
a jakiej odpowiedzi oczekiwac od zjeb ów , co maja nasrane we łbie / na proste pytanie nie potrafi taka odpowiedziec , za to krzywdy swe widzi wszedzie , tylko nie w sobie wad

Gość gość
hehe, uwielbiam kafe a poważnie, to jakiś procent kobiet nie szaleje za seksem, ma niskie libido, więc nic dziwnego, że wykorzystują pojawienie się dziecka do wykopania nie potrzebnego im do niczego mężulka z wyra.

Gość matacz,.,,..
gdyby w moim miejscu w łozku wyladowało dziecko , to ja laduje w łókzu innej kobiety , proste jak drut

Gość Czarna Ćma
Chyba za dobrego męża autorko nie masz, skoro przy maleńkim dziecku musisz pracować. Współczuję, już wiadomo skąd twoja frustracja. :)

Gość gość
masz maleńkie dziecko, pracujesz, masz czas dla siebie, a i starsze dziecko. to kto sie dziećmi zajmuje jak jesteś w pracy, albo u kosmetyczki? kto ci sprząta i gotuje? Ani ja ani nikt z moich znajomych nie wyrzucał męża z łóżka po pojawieniu się dziecka. Z niemowlakiem zmieniają sie "zasady współżycia", ale potem zwykle wszystko wraca do normy. no, ale skoro szanowny M nie może tego zrozumieć i zdradza...

Gość gość
Matacz - mam nadzieję, że ojcem nigdy nie zostaniesz.

Gość Matka Poolka.
Męża mam super i złego słowa na niego nie powiem. Pracuję, bo mam własną firmę, więc wiadomo, że jest inaczej niż na etacie. Co w tym takiego dziwnego? Pracę mam super, mogę sobie ją ustawiać tak jak pasuje, mogę być non stop z dzieckiem. :) Więc nie wiem o jakiej frustracji piszesz. Sprzątam i gotuję sama. Nie potrzebuję do tego żadnej pomocy. Jak idę do kosmetyczki, to z dzieciakami zostaje mąż. Mataczu, no właśnie o to mnie chodzi. Kobiety wyrzucają mężów, a potem się dziwią, że mężowie szukają gdzie indziej. Możecie po mnie jechać i tak mam to gdzieś. Ale najlepsze jest to, że na ogólnym jest większa kultura, niż tu - wśród samym matek.

Gość gość
jesteś cudowną kobietą: pracujesz, zajmujesz się dzieckiem, gotujesz, jeździsz do kosmetyczki cisnąć syfy, obciągasz mężulkowi i jeszcze masz czas na debilne tematy na kafe i podlizywanie się przygłupom pokroju Matacza, który nigdy nie był żonaty i pewnie nawet nie zaroocha. gratulujemy. pewnie nadstawiałaś anusa jeszcze na porodówce, żeby mężuś czasem nie poleciał, gdzie indziej, bo gdzieżby wytrzymał 6 tygodni połogu bez roochania swojej perfekcyjnej żonki. a na koniec: są baby co mają trójkę dzieci i nadal się roochają, ale się tym nie chwalą w necie, bo naprawdę nie ma czym.

Gość Jedno w tym temacie jest pewne
Niby matki,niby takie mądre z kulturką a klną i jeżdżą po innych jak nikt inny na pozostałych forach.Dziewczyny nie wstyd wam?Na kogo wyrosną wasze dzieci przy takich jak wy matkach?To co wy tu piszecie aż razi po oczach i wstyd jest za takie jak wy.Nie macie nic ciekawego do powiedzenia a w temacie to nie piszcie-nie róbcie z siebie pośmiewiska.

Gość gość
najwieksze posmiewisko robisz z siebie ty wywloko wyzej

Gość Jedno w tym temacie jest pewne
Może i jestem wywłoką ale wychowaną ty za to jesteś kobietą ale bez znajomości podstaw zasad dobrego wychowania:)

Gość Matka Poolka.
Te wyzwiska są naprawdę żenujące. I niby tu same matki siedzą. To naprawdę na ogólnym jest większa kultura, choć niby siedzą tam jak to nazywacie "gimgówna". I dla tego powyżej - skąd wiesz, że nie wytrzymałam 6 tygodni połogu? To, że kobieta lubi seks musi zaraz oznaczać, że mąż przelatywał ją już w szpitalu? Dorośnij dziecko.

Gość gość
To znowu Ty z tą swoją pychą. :o Nic tylko Ci współczuć.

Gość gość
no to robimy zrzutę na pomnik dla ciebie za to, że nie wyrzuciłaś męża z łóżka. łał, wspaniała jesteś

Gość gość
haha. 80% ludzi tutaj przychodzi trollować, a nie ćwiczyć savoir vivre, a te są oburzone poziomem kultury- normalnie jak dziewice w burdelu :D bidulki

Gość mama co trz lubi seks
Ja też jestem mamą co lubi seks i nie wyobrażam sobie wyrzucic męża z łóżka .Moje dziecko śpi w swoim łóżeczku od urodzenia (ma 3 miesiące) a my kochamy sie niemal codzien bo poporstu uwielbiamy!! Za to po rodzinie obserwuje przypadki (u szwagra np) że on z synem 2 letnim śpią w łóżku małżeńskim a jego żona z 5 miesięczną córką na rozkładanej sofie w salonie to mnie rzyg bierze....z resztą ważąc 90kg przy 160cm wzrostu nie sądzę ze jej się chce seks z mężem uprawiac. Kwestia czasu jak pójdzie do innej i wcale sie mu nie zdziwie. Zaniedbali już siebie i swoje małżeństwo a to najprostrza droga do rozwodu.

Gość gość
ja uprawiam seks z mężem dlatego, że mam ochotę, a nie dlatego, że boję się, że da nogę przy pierwszej okazji :D współczuję i rozumiem, że musiałaś się dowartościować oświecając swą mądrością nas głupie kury domowe śpiące w łóżku z 12 letnimi dziećmi i nie pamiętające jak wygląda męski członek:D

Gość mama co trz lubi seks
nie wiem dlaczego jedziecie po autorce, To co napisala jest skierowane głównie do tych kobiet które odrzuciły lub odrzucają mężów- a nie do tych które tego nie robią-skoro TO WAS nie dotyczy to dlaczego takie oburzenie??

Gość hahaha dobra jestes kolezanko
powyzej :D 'zapomnialy jak wyglada czlonek' :D :D swietny tekst :D szacun kobito!