Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

Propozycja obiadu na poniedzialek...

Polecane posty

Witam. Oto moja propozycja obiadu na poniedzialek: 1) jajka sadzone z podsmazanym kalafiorem w jajku i bulce tartej+ purre ziemniaczane Knorra z cebulka i boczkiem, ewentualnie krychane kartofle, 2)jablko, 3) lody dla ochlody, 4)dzban herbaty. Smacznego.

Odpowiadajac tamtej kolezance ze skasowanego tematu: @makarama: tak, moja propozycja wielokrotnie spotkala sie tutaj z aplauzem. Zazwyczaj zdania sa podzielone. Nie wydaje mi sie, zebym jadal straszne rzeczy. Wiekszosc ludzi je takie obiady, nie wmawiajcie mi, ze nie. Widze co ludzie kupuje w markecie (tak zagladam innym do koszykow). Napisalem wyraznie: ze zamiast puree mozna zjesc krychane kartofle, ale oczywiscie wiedzialem, ze sie wszyscy rzuca na wytykanie tego Knorra;) Jak sie wczytasz dokladnie, to bedziesz wiedziec, ze produkty Knorra nie sa stalym elementem moich obiadow. Nawet nie pamietam czy w ogole pisalem tutaj o czyms takim. Dziekuje bardzo, ze nie zyczysz mi dozycia 90 lat, ale zrobie Ci na zlosc i dozyje 95🖐️ Tak, pisalem, ze mam dziewczyne, a innym razem pisalem, ze jak odwiedzam babcie i rodzicow, to przywoze od nich siaty jedzenia. I nie ze wsi, tylko z miasta. Ja z moja dziewczyna mieszkamy razem od pol roku i jak najbardziej pitrasimy sobie. Tzn. ja pitrasze, bo ona nie potrafi gotowac. Pozdrawiam i wzajemnie powodzenia.

Gość gość
1)ziemniaki z wody ze solą(taka przyprawa) 2)warzywa z wody bez soli(nadmiar soli szkodzi) 3)kompot z dżemu truskawkowego bez cukru (bo dżem jest słodki)

Gość gość
to raczej propozycja na piątek być powinna ale te chemiczne ziemniaki porażka

Gość gość
maciek b. ależ ty jesteś cierpliwy wszyscy cię krytykują a ty dalej wytrwale nie poddajesz się

Gość gość
a blekitna dalej lata za panem :D blekitna, jak on bedzie chcial to sie sam potrafi obronic, swoimi wpisami bardziej go osmieszasz niz pomagasz

Gość gość
spokojnie szczeniakowi skoncza sie wakacje to zniknie tak szybko jak sie pojawil

Gość gość
a gość znawu zarzuca błękitnej ze broni faceta - jak tak dalej bedziesz zarzucać to wyjdziesz na jakiegos wiesniaka:D

Gość gość
1kg cebuli pokroic a kostke skropic occtem balsamicznym i zjesc. Smacznego:)

Gość gość
ohydny obiad teraz gdy są młode kartofle to ty proponujesz taką chemię a co jakbyś tak zrobił młode ziemniaki z dużą ilością kopru do tego jajo sadzone i mizeria na jogurcie naturalnym z koprem oczywiście

Gość gość
pierogi z mięsem do tego sałatka z pietruszki z natką i do popicia woda po pierogach

Gość gość
przeciez on pisze to co mu jego matka da do zarcia

Gość gość
nieprawda!nie pisze tego!:P

Nigdy stad nie znikne, a na wakacje jade 19 sierpnia, ale zabieram laptopa, a w hotelu jest wi fi. Poza tym mam smartfona.

Gość gość
Maciek B. Nigdy stad nie znikne, 1 1 1 szkoda

Gość gość
gość nigdy stad nie zniknie szkoda szkoda szkoda

Gość gość
za to chemiczne lubisz i wegety

Nie wiem czy szkoda, ale mam tu grupe stalych czytelnikow i nie moge ich zawiesc. Czuje zobowiazanie wobec nich.

Gość gość
jako gosc jestem mądry

Gość gość
spoko zaczniesz w szkole zbierac palki to mamuska odetnie neta w smartfonie tez nie boj nic

Gość gość
nie boje nic bo nie mam palki

Gość gość
maciek b ręce opadają

Gość gość
opadaja mi rece bo jestem inteligenty jako gosc