Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem i pytanie

do kobiet które mają plamienia w ciąży

Polecane posty

Gość problem i pytanie

Mam dziwny problem..mam krwiaka ktory sie wchłania i od kilku dni plamię na brązowo-lekarz nie karze sie martwic, mowi ze poki co wszystko jest ok, ale jednocześnie od wczoraj mam wrażenie ze ciekną mi wody płodowe..nie wiem jak to możliwe bo jestem dopiero w 15 tc, ale zastanawiam się czy to nie wody bo ta wydzielina (upławy, plamienie) mają słodki zapach. Zaznaczam że nie wącham specjalnie !! czuje jak zmieniam wkładke.. Czytałam w internecie ze wody płodowe mają słodki zapach..i ze ciekną nawet jak się lezy a ja leże z powodu tego krwiaka.. Wiem ze to pytanie głupie, ale lekarz na urlopie od dzisiaj a jechac do szpitala autobusem kiedy mam lezenie zalecone mi sie nie usmiecha.. stad pytanie-czy wasze plamienia w ciazy tez mją slodkawy zapaach?

Gość gość
ze mnie wody chlusnęły przed porodem i jakoś nie przypominam sobie słodkiego zapachu./

Gość gość
Ja miałam krwiaka i plamilam. Czy bierzesz luteine dopochowo? Ona leci jak woda, zapach mdly.

biore!!! własnie, moze to to!! Dziekuje! chociaz mam wrazenie ze luteina wyplywa ze mnie w postaci nierozpuszczonych zupelnie tabletek, ale moze dodatkowo tez wody troche z tego jest. to dobre wytlumaczenie. super , dzieki

Gość gość
Na 100% to jest to luteine brałam od pierwszych tyg ciąży do 20 tyg. Wiem co mówię :) leci okropnie i to taka woda plus kawałki proszku. Powodzenia.

Gość problem i pytanie
Dzieki!!! od razu mi lzej :D

Gość Martagość
Ja 20 tydzień i znów mam jakieś plemienia :( krwiaka nie ma już, nie wiem skąd ten syf :( dziś znów wzięłam luteine .