Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka 123

Czy moge odebrac zasilek na dzieci kochance mojego meza?

Polecane posty

Gość Werka 123
Moj maz zarabia z tego co wiem 10 zl. na godzine. Za 1,5 mies. bedzie rozprawa o alimenty na nasze dzieci i bedzie musial placic. Chcialabym zrobic tak zeby wszystkie pozostale z wyplaty pieniedzy przelewal mi na konto jako alimenty na zaspokojenie potrzeb naszej rodziny. Jak to zrobic? Jak mam wyliczyc kwote?

Gość gość
powiem ci tyle gowno zrobisz bo po pierwsze on nie jest ojcem jej dzieci, po drugie nie sa malzenstwem wiec jest samotna matka, za to ty nia nie jesteś bo pozwalasz by maz doprawial ci rogi(bo nadal jest twoim mezem),zajmij się lepiej pozwem rozwodowym to tez będziesz pobierac zasiłki jaka samotna matka, a gowno ci do tego co ona pobiera i za co..poprstu siejesz jadem bo pozwalasz by twój maz posuwal inna mamuske

Gość gość
ale jesteś łapczywa ! Nie dostaniesz reszty jego wypłaty na zaspokojenie optrzeb rodziny, przecież sąd też bierze pod uwagę to, że sam "ojciec" też musi coś zjeść ! dostaniesz alimenty na 2 dzieci

Gość gość
cos chyba kłamiesz, bo sad na rozprawach rozwodowych zazwyczaj i ustala wysokość alimentów a ty niby już po rozwodzie a o alimentach ani widu ani słuchu.

Gość gość
wziął !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anie wzioł nie dziwie sie chlopu, ze taka analfabetke zostawil

Gość Werka 123
Sprawa o alimenty odbedzie sie za 1,5 mies. Sprawa rozwodowa juz mam za soba, oddalili powodstwo dla dobra 2 maloletnich dzieci, wiec nadal jestesmy malzenstwem.

Gość i co zasadzili
mu te alimenty? mam nadzieje ze nie dalas mu sie omamic.

Gość Werka 123
za 2 tygodnie bedzie sprawa o alimenty na 2 naszych dzieci.

Gość ZZZzniecierpliwiony
""""" Werka 123 Kochani czy ktos sie orientuje w temacie? Moj maz opuscil mnie gdy bylam w drugim mies. ciazy . Zostawil z malym dzieckiem 1 roczek do tego jeszcze bylam juz w ciazy. Wyprowadzil sie z domu do kochanki przypadkowo poznanej w necie. Ona ma 3 dzieci i dostaje zasilek na dzieci jako samotna matka. Chce sie zemscic tej kobiecie. Dokad mam napisac ze ona juz nie jest samotna matka bo ma mojego meza przy boku nawet go zameldowala tymczasowo u siebie w mieszkaniu. Chodzi mi o to zeby wyslali do niej kogos i odebrali zasilki bo ona juz nie jest samotna. Udzielcie mi infornacji prosze. """"" No cóż . Ja tylko mogę pogratulować tej pani doskonałego samopoczucia. Jej powinno pozbawić się statusu matki . Bo czego ona nauczy swoje dzieci? Które później będą ciężarem dla społeczeństwa. Takim babskom powierza się dzieci na wychowanie. Tragedia.

Gość gość
"ale jesteś łapczywa ! Nie dostaniesz reszty jego wypłaty na zaspokojenie optrzeb rodziny, przecież sąd też bierze pod uwagę to, że sam "ojciec" też musi coś zjeść ! dostaniesz alimenty na 2 dzieci" Żebyś się nie zdziwiła. Ja dostałam : alimenty na dwoje dzieci i resztę jego wypłaty na zaspokojenie potrzeb rodziny. Sąd uznał, że obowiązkiem meża jest łożyć na utrzymanie domu i rodziny a nie na obcą kobietę, a jeść mąż będzie miał co, gdy będzie mieszkał w domu z rodziną, bo tu jest jego miejsce. I już wielka miłość między kochankami się skonczyła. Ona ponoć patrzeć na niego nie może, tak sie wściekła, że kasy jej nie przyniósł. Pokochała wypłatę mojego męża, liczyła na rarytas i się rozczarowała. I kto tu jest łapczywy? Ja na swoje własne pieniądze, które mi się prawnie należą, czy obca baba na kasę cudzego męża?

Gość ZZZzniecierpliwiony
Ciekawe , jaki to sąd wydal taki wyrok? Alimenty na dzieci a reszta na zaspokajanie potrzeb rodziny. Czyli dzieci nie rodzina bo już ustalił na nie alimenty. No i w, którym to momencie mamusia\żona ma się przyczyniać do zaspokajania potrzeb rodziny. Naprawdę ciekawy wyrok. Ciekawe ,że mąż nic z tym wyrokiem nie zrobił. Bardzo ciekawy ,interesujący kazus prawny..

Gość gość
Ale sad nie ma prawa zabrac calej wyplaty, nie p*****l glupot, a jeśli psdl taki wyrok to bez problemy mozna go zaskarżyć i wygrac a sedzina moze dostać dyplinarke za taki wyrok, bo polskie prawo i o ile jest h*jowe tak nie ma prawa zabrac calych zarobkiw na poczet alimentów.co do autorki jestes glupia szmata, gowno ci do czyichś zasiłków

Gość Werka 123
Cala wyplate on jej oddaje. Ale niedlugo to sie zmieni. Na razie nie zglosilam jeszcze do MOPSu.

Gość Werka 123
W poniedzialek bedzie sprawa o alimenty na dzieci. Jak wroce do domu to dam znac jaka kwote tatus kochany bedzie lozyl na dzieci. No i mam listy wydrukowane z wyzwiskami od kochanki. Mam zamiar zglosic na policje.

Gość Werka 123
Witajcie kochani. Dostalam alimenty na dzieci w wysokosci 300 zl. na dziecko , 600 zl. na 2 dzieci. Mam sie smucic czy cieszyc? No i zglosilam kochanice do departamentu swiadczen rodzinnych za pobieranie zasilkow, ktore jej sie nie naleza skoro ma konkubenta czyli mojego meza. Ona go zameldowala na rok czasu! Niedlugo bedzie miala wywiad srodowiskowy. Wtedy zobaczymy jak slono bedzie sie tlumaczyc.

Gość gość
haha wczoraj na forum chyba kochanica twojego meza pisala czy moga jej odebrac ta kase haha ale zalllllll

Gość gość
dOBRZEdOBRZEdOBRZE... SzmacićSzmaty ŁachaćŁachy DobrzeDobrzeDobrze.... :classic_cool:

Gość Werka 123
Jeszcze bedzie musiala zwracac te pieniedzy!

Gość gość
ale z Ciebie żałosna osoba, kiedys ktoś wytnie Ci ten sam numer i zobaczysz co zgotowałas tym dzieciom głupia kobieto

Gość Werka 123
Czy to ja jestem zalosna? Ta baba zniszczyla mnie zycie . Odebrala moim dziecom ojca. Jak sie pytam mojego starszego synka synus a gdzie jest twoj tata on nie wie co ma mowic. Plakac mi sie chce . Nie bede sie wyzalac nad ta lafirynda a ni nad jej dziecmi.

Gość gość
to twój mąż kopnął Cie w d**e, ona Ci wiernosci nie przysiegała, zamiast mścic sie na niewinnych osobach moze zastanów sie jakie mąz miał powody ze Cie zostawił, a gołym okiem widac ze miał powodów duzo

Gość gość
Nieważne ile miałby tych powodów należałokilka miesięcy kopnięciem w d**ę nie r****ć,a jak już się r****ło nie zostawiać kobiety w ciąży.

Gość Werka 123
Do goscia z 04.11.2013r. 23:11 Nie znasz mojej sytuacji więc się proszę nie udzielać .

Gość gość
ciebie nie mozna oceniac ale ty mozesz s*******ic zycie niewinnym dzieciom :O hipokrytka, przekonasz sie ze wyrzadzone zło wraca głupia babo

Gość gość
jak to ona s*******i dzieciom życie, to matka i ojciec tych dzieci powinni na nie łożyć a nie państwo! jak nie mają to właśnie oni s*********i im życie,

Gość gość
To jest prowo, ktoś pisze 2 prowokacje o żonie i kochance a wy łykacie hahaha

Gość Werka 123
Nie wiem jak to sie stalo ale jakims cudem nie odebrali jej te zasilki. Bo nie maja wspolnych dzieci i nie sa malzenstwem dlatego nadal bedzie miala status matki samotnie wychowujacej dzieci. A to ze konkubent jest u niej zameldowany i pracuje to tego nie wzieli pod uwage. Co za kraj? No i oprocz tego dran nie placi mi alimenty na dzieci. Chcialabym go zglosic do komornika ale jak to wyglada? Mam wypelnic jakis wniosek czy cos takiego?

gość "....to twój mąż kopnął Cie w d**e, ona Ci wiernosci nie przysiegała, zamiast mścic sie na niewinnych osobach moze zastanów sie jakie mąz miał powody ze Cie zostawił, a gołym okiem widac ze miał powodów duzo ..." ale bzdury piszesz. Kochanka jest niewinna osoba? Pogielo cie? Ona dobrze wie, ze facet zostawil zone w ciazy i dzieci. No rzeczywiscie, anioleczek....fladra zerujaca na innych i tyle. A poza tym zwiazala sie z zonatym, czyli jest g...warta, dokladnie tak jak i on. Swoj ciagnie do swego.

Gość Werka 123
Dzieki Zinnka zawsze dodajesz mi otuchy