Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAntosia

Kolejna ciąża po odklejeniu łożyska...

Polecane posty

Gość mamaAntosia

Witajcie... Ile czekaliście na kolejną ciążę? Czy przebiegała prawidłowo?? Jak wyglądała opieka medyczna w okresie ciąży??? Straciłam swojego synka w 30 tygodniu w zdrowo przebiegającej ciąży, nagle odkleiło się całe łożysko. Nie znaleziono przyczyny... Podobno mam się cieszyć, że żyję i że uratowali mi macicę... Ale jak to zrobić???? Nie mogę przestać o Nim myśleć... Boję się, że nie dam sobie rady :( :( marzę już o kolejnym maluszku...

Gość gość
:( bardzo wspolczuje

Dziękuję... Gdyby nie to to by żył... Był zdrowy i taki duży... Czemu dostaje się od Boga taki cud, a On później Go nam odbiera...

Gość gość
Ile czasu łożysko było odklejone? Moja mama będąc.ze mną w ciąży upadła w 31tyg chyba na lodzie (był to środek zimy)i nie pojechala do szpitala bo ojciec.jej zabronił mimo że ona nalegała ale.on stwierdził ze skoro "nic jej nie jest to i mi nie będzie".. 5 tygodni później mama miała usg ale z inną panią.która powiedziała jej ze dziecko jest.chude ale dobrze się rozwija w 31 tygodniu na co mama szybko poprosiła lekarza prowadzącego jej ciążę żeby to zobaczył, podobno 20minut później urodziłam się przez cesarskie.cięcie i spędziłam 3 tygodnie w szpitalu z czego tydzień na OIOMie.. Prawdopodobnie przeżyłam bo jestem dziewczyną a dziewczynki są silniejsze.. Moja mama 2 lata po mnie urodziła bliźniaki :) życzę ci powodzenia bo mogę.domyślać się.co.czujesz a także współczuję straty.dziecka

Gość gość
mamaAntosia jest tutaj ciągle aktywny temat "36 tydz poród martwego dziecka" czy jakoś tak . Tam znajdziesz takie przypadki.

Gość Mamamartusia
mamaAntosia odezwij sie proszę do mnie na maila