Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam petting z moim chłopakiem w dni płodne, wkładał mi palce do środka a ja dotykałam jego penisa a potem swoją c*pkę, on nie dochodził ale czasem wydobywał się z jego penisa płyn... Teraz mam schizy, że mogę być w ciąży przez to, że było to w dni płodne :( Mam nadzieje, że to tylko głupie obawy :( Wiem, że żeby być w ciąźy trzeba odbyć stosunek... Ale to było w dni płodne i stąd ta obawa :(

Gość Asia 111
Jeśli jego sperma nie dostała się do pochwy to nie jesteś w ciąży. Przez petting nie można zajść w ciążę.

Gość Asia 111
"Ponieważ podczas pettingu nie dochodzi do wprowadzenia członka do pochwy, ryzyko zajścia w ciążę w ten sposób jest niewielkie" nastolatek-i-zdrowie.wieszjak.pl/seks-i-antykoncepcja/236598,Czy-podczas-pettingu-mozna-zajsc-w-ciaze.html Poczytaj sobie.

Gość gość
On twierdził, że miał czyste palce... Jego penis nie dotykał mojej c*pki a ten płyn był na moim pośladku z tego co pamiętam... Palców głeboko też nie pchał

Gość gość
Dziękuję

Gość Asia 111
Jeśli nie miał nasienia na palcach, to nie jesteś w ciąży. :D

Gość gość
Dziękuję Asiu, pomogłaś mi i to bardzo, teraz już schiza mi przeszła [tuli i całuje w policzek]. Temat można uznać za zamknięty.

Gość Asia 111
Nie ma sprawy. :) Trzymaj się. :D