Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozszerzamy najwczesniej w 5

bebilon,bebiko,nan?

Polecane posty

Gość rozszerzamy najwczesniej w 5

Jakis czas temu synek zaczal pic mm. Ciezko bylo go przestawic,kazde karmienie to byla katorga,placz,ciagnal butelke prawie godzine,nie pomagaly rozne smoczki i przeplywy. Myslelismy ze ten typ tak ma,tesknil za piersia itp. Potem przeszlismy na bebiko,zadnej roznicy. Mleko w calosci bylo wypijane tylko przed spaniem i to z dokladka. Zageszczane miarka kleiku ryzowego. Jeszcze na spiocha w miare dobrze pil,ale tak gora do 100 ml. Caly dzien to proszenie,zabawianie by pociagnal z butelki. Podczas picia wyginal sie,prezyl,puszczal butelke,lapal spowrotem,wsciekal sie. W miedzy czasie dostal tez hipp-ale tu od razu kupa z krwistym sluzem. Po ok miesiacu meczarni zrozpaczeni siegnelismy po nan i tu zdziwienie,dziecko wypilo cala butelke bez placzu,prezenia sie i wyglupiania. Tylko nie wiem czy po prostu bylo zmeczone i glodne,czy mu posluzylo. Caly dzien wczesniej wypijal : 70, 40, 50 ml bebilonu. A tu od.razu 170 ml. Czy tamto mogla byc reakcja na zle dobrane mleko? Kupy byly ok,tylko raz na 2-3dni. Moge sobie robic nadzieje,ze kolejny posilek zostanie wypity ze smakiem?bo juz na prawde jestem zmeczona tymi karmieniami.

Gość no tak może być
że tamto mu nie smakowalo. no albo faktycznie był bardzo głodny. poczekaj jeszcze 2-3 karmienia i będziesz wiedzieć.

Gość gość
każde mleko ma inny smak może to najbardziej przypomina twoje i mu smakuje.. ja niestety miałam ten sam problem z tym że przy nutramigenie i nie mógł pić nic innego - w wieku 5 mcy jadał tylko kaszki na gęsto łyżeczką a mleko pił na śpiocha w nocy..