Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelinka

Zaproszenia a dekoracja

Polecane posty

Gość amelinka

Witajcie Kobietki. powiedzcie mi czy zaproszenia muszą nawiązywać do wystroju/ kolorystyki ślubnej weselnej? Bo obiło mi się tak o uszy jednak nigdy nie zwrocilam na to uwagi, wrecz nie pamietalam jaka kolorystyke mialo dane zaproszenia.

Gość gość
Oczywiście ze nie i pierwsze co slysze taką głupote;)

Gość Ta, jasne...
Są osoby, które bawią się w kolor przewodni, ale to nie jest obowiązek. Ja tak nie robię. Przecież nikt tych zaproszeń nie przyniesie na salę i nie będzie porównywał z kolorem serwetek.

Gość gość
no ja wlasnie nie popadam w paranoje poprostu obilo mi sie o uszy takie przekonanie dlatego pytam czy teztak dobieracie kolorystycznie badz stylowo do wystroju pozniejszego na weseleu/ poprostu PYTAM:)

Gość gość
myslalam ze moze tak wypada czy cos w tym stylu

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Gość Marek 28
Nasz ślub bardzo nas stresował. Strasznie przerażała nas konieczność załatwienia tak wielu spraw. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Ustaliliśmy, że niektóre zadania zlecić profesjonalistom , i to była bardzo dobra decyzja. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, świece, kwiaty stroiki- marzenie Wraz z mężem polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.