Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka09

Czy kochający facet za granicą jest w stanie zdradzic?

Polecane posty

Gość patka09
codziennie powtarza mi ze mnie kocha i teskni. nawet rzekomo z tego powodu przelozyl powrot na wczesniejszy termin. mimo wszystko, zastanawia mnie czy mogl mnie zdradzic...

Gość Rnytybuntv
Nie kazdy zdradza.tez jestem za granica

Gość gość
Z tymi zdradami wszystkimi, czy to za granica czy w kraju, ---To moj dziadek zawsze tak mowil--"Ze jak suka nie da-- To pies nie wezmie-!!! to jest swieta prawda,

Gość gość
Wszystko zalezy od Waszej relacji, czy kochacie sie i jak dlugo trwa rozlaka. Wazne zebyscie mieli staly kontakt.

Gość Nie byłam za granicą,ale byłam
Nie byłam za granicą dłużej, ale byłam na kilkumiesięcznym wyjeździe (szkoła w służbach mundurowych), to co tam zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania (a przecież wiedziałam, że ludzie się tam zdradzają). Potwierdzam - zdradzają wszyscy, maleńki procent nie zdradza, kobiety i faceci tak samo goowno są warci. Większość już jedzie z zamiarem zdrady, przychodzi im bowiem to łatwo jak bułka z masłem. Często to są młodzi ludzie, kobiety mają małe dzieci, a koorwią się równo. Pytanie, co za związki mają ci ludzie, że drugi człowiek goowno dla nich znaczy, że tak robią. xx Widziałam laski, co wolały nie pojechac do malutkiego dziecka na weekend, bo wolały zostać z fagasem i koorwić się. Wiele mnie to nauczyło, ludzie są takim dnem, że nic już nie puka od spodu, a miłości nie ma chyba.

Gość gość
Bylam za granica i nie zdradzilam. Obracalam sie w dosyc specyficznym srodowisku, ale mysle, ze w kazdy da sie, jesli sie tego chce i dazy sie do bycia razem (rozlaka jest czasowa):)

Gość gość
gość Z tymi zdradami wszystkimi, czy to za granica czy w kraju, ---To moj dziadek zawsze tak mowil--"Ze jak suka nie da-- To pies nie wezmie-!!! to jest swieta prawda, xxxxxxxxxxx naprawdę??? a jak "suka" nie wie, ze w domu została druga "suka"?

Gość gość
To zależy jakiego faceta wybierasz. Człowiek (niezależnie od płci) myślący współczesnymi kryteriami będzie zdradzał, natomiast człowiek wychowany na tzw. porządnego człowieka z twardymi zasadami nie.

Gość młodzik1111111
zdradzajcie ich też, mało hot chłopaków szukających kilka lat starszych pań?? ;D

Gość gość
Jest prosta zasada, człowiek który zdradził nie kocha i nie kochał.

Gość gość
16.49 bzdura, tak może byc ale Nie musi. Faceci (i chyba nie tylko faceci) zdradzają dla samej adrenaliny, by spróbować czegos nowego, dla nich seks to często tylko przyjemność i Nie wiąże sie z uczuciami. Jednak jeśli facet oprócz tego ze kocha to ma swoje zasady, nie zdradzi. Zależy kto jaka ma moralność.

Gość gość
Nieprawda! jeśli facet kocha to gdyby nawet rżnął inną to nie zdradza!

Gość gość
to, ze kogos sie kocha nie oznacza, ze nie mozna zauroczyc sie kims innym. a czy ktos zdradzi czy nie to bardziej kwestia okazji i okolicznosci, niz milosci. i nie, nic nie jest takie PROSTE jak wam sie wydaje, zycze bardziej wnikliwego obserwowania swiata i PRZEDE WSZYSTKIM ludzkiej psychiki.

Gość gość
Jeśli ktoś potrafi oddzielić uczucia od seksu i bzyka się bez tych uczuć dla samej przyjemności z jedną panienką, to miałabym wątpliwości czy bzykając się ze swoją partnerką również nie robi tego dla samej przyjemności i z potrzeby fizjologicznej, a nie z miłości.

Gość WyzwolenieJestLepsze
żałosne są wypowiedzi typu "ona nic nie znaczy" , "nie męcz go pytaniami bo będzie musiał kłamać" - (WTF?) ona wiele znaczy jak do niej poleciał zrobił TO i nie zapomni tego nigdy. A niech kłamie w żywe oczy, niech jest zakłopotany, to i tak bardzo mała (ZA MAŁA) kara. Moje zdanie jest takie że pod żadnym pozorem nie powinno się tego wybaczać (też nie dla dzieci bo co je czeka w takiej rodzinie??) Trzeba stanąć na nogi i ułożyć życie na nowo, a nóż może spotkasz kogoś zdolnego do prawdziwej miłości? jak już w nią nie wierzysz to zabaw się, korzystaj z życia zamiast płakać. Tylko pamiętaj by nie być łajzą jak tamte i skupiaj się na singlach, młodych, fajniejszych :)

Gość gość
bywa tak że "łańcuch" pojedzie za granicę.. pracuję za granicą, nigdy tam nie zdradziłem. Postanowiłem zrobić (teraz byłej) żonie niespodziankę i wrócić szybciej.. to co zastałem do dziś jest ..ciężkie

Gość gość
Nie słuchaj prymitywnych pajaców ze śmiesznymi wymówkami i argumentami wypowiadających się tu. Jak kocha (ale tak na serio) i ma w głowie poukładane to nigdy nie zdradzi. Jak masz wątpliwości to jedź i go sprawdź, nie wiem może poobserwuj, tak dla świętego spokoju.

Gość gość
odpowiedź brzmi NIE. Kochający facet nie zdradzi, prawda jest taka że ktoś chory i dwulicowy nie umie kochać szczerze, brednie o zerwanych łańcuchach są tylko wymówką (marną). Ja jestem facetem pracującym za granicą, mam poukładane w głowie, szanuję swoją wybrankę i wiem że ona nigdy tego nie zrobi, tak jak i ja.

Gość gość
nigdy nie mów nigdy!

Gość gość
Nie zdradzi tylko facet o bardzo specyficznej osobowosci, taki co np odrzucal krazace panienki wokol jeszcze w polsce bo czekal na wyjatkowa, kazdy inny pusci sie

Gość gość
Roznie jest z ta zagranica niestety.. Sa ludzie, ktorzy prowadza podwojne zycie, kobieta w Polsce i za granica, jedna o drugiej nie wie i jakos sie kreci... Dla faceta oczywiscie wszystko ok. Sa tez kobiety, ktore zdradzaja, biora rozwod, zeby miec wolnosc i wiecej okazji do przygod. Potem ukladaja sobie zycie z kims innym. Rozni ludzie, rozne sytuacje. Ale fakt, za granica pozwalaja sobie na wiecej..

Gość gość
gość dziś Nie zdradzi tylko facet o bardzo specyficznej osobowosci, taki co np odrzucal krazace panienki wokol jeszcze w polsce bo czekal na wyjatkowa, kazdy inny pusci sie xxx Czyli 60 proc mężczyzn to zwierzęta.Dlatego nie biorę was na poważnie

Gość DzD
jesli teskni i chce wczesniej wrocic, to nie zdradza. jakby zdradzal, to nie w glowie byloby mu wracanie.

Gość gość
Nie szkoda wam życia na rozłąkę i obawę, czy oboje dacie radę wytrzymać? Nie znam nikogo, kto wyjechał za groszem i po jakimś czasie nie znalazł kogoś w zastępstwo na boku. Albo jedźcie razem, albo te pytania Was zabiją.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy doszło do zdrady, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Poznałem tu Aśkę, Marcina i Tomka. Wszyscy mają męża/żonę w PL. Aśka chodzi na dyskoteki i pukają ją murzyni, niepowiem fajne ciacha. Marcin łata koleżankę z pracy, trochę przy kości, ale 10 lat młodsza od niego. Tomek łata jedną mężatkę i wszystko co się nadarzy w barze..... Jestem tu od 14 miesięcy i obserwuję - latają do polski na święta, Gadają przez skypa itd. Wniosek - człowiek musi sobie poużywać od czasu do czasu, to tak jak oddychanie.... Ja singlem jestem i geyem, więc ciężko mi oceniać innych.... Ale jak bym był w związku to nie chciałbym być robionym w chooooja :(

Gość gość
Czy to nie jest oczywista, ze jesli mezczyzna kocha to nie zdradza? A no tak bo kobiety leca na dupkow.

Gość jakby singelka
Mój "kochający" facet przyjeżdża z podrapanymi plecami, niedawno dowiedziałam się że "pracują" tam "kobiety". Ze 3 lata temu znalazłam w jego laptopie w historii "domy publiczne" (co za żenada), zanim zaczął tam jeździć i tak zawsze ukradkiem oglądał się za innymi, trzymał je w ukryciu nago na papierze (pod szafą ble i haha) domyślam się że robił więcej takich okropieństw. Zawsze tak mnie traktował mimo że jestem od niego młodsza i ładniejsza, no i co najważniejsze bardzo mi zależało na czymś prawdziwym i z sensem. A co tu jest najgłupsze? on zawsze udaje tak bardzo zakochanego i oddanego, mimo że wiem że tak nie jest i nigdy NIE było. Już to opłakałam, teraz już nic nie czuje.. tylko pustka. Odejść? byłoby tu trudno (nie chodzi o niego tylko o finanse itd.) i są dzieci. Zostać? i go znosić nadal też niezbyt.. :/ Jeżeli martwicie się o swoich facetów to polecam detektywów, ja już nie potrzebuje ale wiem że pomogli nie jednej kobiecie, sprawdzić kogoś za granicą wychodzi raczej drożej ale od tego w końcu zależy wasze życie i co ma sens a co nie.. :/

Gość gość
13:15 Chyba jednak wyjazaujesz się większą głupota niż on bo tkwisz że zjebem ze względu na dzieci. Wymówka wybitna.

Gość gość
Faceci do wszystkiego są zdolni, po nich wszystkiego można się spodziewać, co potwierdzają moje i nie tylko moje doświadczenia jak i tematy tutaj zakładane. Nigdy nie ufaj facetowi w 100%