Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka09

Czy kochający facet za granicą jest w stanie zdradzic?

Polecane posty

Gość gość
ja jestem kobieta. Mieszkalam rok czasu w Czecach , moj ex w Polsce..ani razu nie zdradzilam a bylo bardzo duzo okazji. Nie zrobilam tego bo nie umiem klamac i zniszczylabym tym samym sobie zwiazek. Nie warto dla seksu.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć czy możesz mu ufać, czy Cię zdradza, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Facet potrafi wyjechać na jeden dzień szkolenia i w nocy po hucznej imprezie zaliczyć panienki a co dopiero jak jest daleko. Możesz założyć że ciebie zdradził, nie bądź naiwna.

Gość Loki z Kosmosu
Jak zdradza to nie kocha, to w końcu oczywiste. Co jedna wymówka bardziej głupia i bezczelna, nie ma szans na jakiekolwiek usprawiedliwienie czegoś tak chorego i obleśnego, a jednak nie karanego?? jak to możliwe że zabicie kogoś od środka uchodzi płazem???O.o Jest to też duża wina upierdliwych szmat, jednak szanujący się facet powie takiej łajzie by spier***ała. / większość z nas też nie poleci na byle zboka. Jeżeli boicie się i w tym tkwicie to was wyniszczy, jedynym wyjściem jest wysłać na nich detektywów (są od tego specjalni) lub znajdźcie kogoś życzliwego np. na fb kto mieszka gdzieś w pobliżu tego miejsca pracy i mógłby poszpiegować, narobić zdjęć lub nagrań bo takie są potrzebne by rozwód był z jego winy (odpukać). Nie słuchaj śmiesznych zboczeńców wypowiadających się tu i żałośnie próbujących wyjść z tego z "twarzą", prawda jest taka że nie każdy tam zdradził dlatego że niektórzy mają charakter, a niektórzy nie. ~ Karma zawsze wraca i tego wam życzę ;) Jeżeli okaże się że zdradza to już tylko rozwód, nie daj się ubłagać np. tym że są dzieci (nic dobrego by ich nie czekało z fałszywym ojcem i nieszczęśliwą matką) jeden głupi facet nie jest jedynym na świecie, szkoda nerwów, inni mogą okazać się o wiele mądrzejsi, ładniejsi! (^-^)/

Gość gość
Czym jest się dłużej samemu na wyjeździe, tym bardziej puszczają hamulce i ludzie zaczynają robić rzeczy których by w zwykłych sytuacjach raczej nie zrobili. Nie chodzi tylko o zdrady czy skorzystanie z burdelu, ale też np. o ostre picie. Nie wszyscy zdradzają, ale bardzo dużo związków się przez rozłąkę rozpada, jak chcecie zarabiać za granicą to najlepiej wyjechać razem.

Gość Jungkookie

mężowie wydają wam się jacyś wyjątkowi? BREDNIE! same to sobie wmawiacie. Otwórzcie oczy bo świat jest pełen atrakcyjniejszych, młodszych i fajniejszych facetów, o których wasi mężowie oczywiście nie muszą wiedzieć ;) 

Gość Bolo

Kobieta która ma trochę więcej testosteronu i bardziej "męski" mózg nazywamy potocznie nimfomanką. Przypomnij sobie swoją największą chcieć gdy się z ciebie lało i ocieralas się o ściany, normalny facet na tak 24/na dobę x10. Trzeba było sobie wybrać na męża jakąś ciotkę no ale ty chciałaś prawdziwego mężczyznę, a teraz jeszcze wysłałaś go by na ciebie charowal izolując jednocześnie od szpary. Tak kocha cię i świata poza tobą nie widzi ale piciupciać sobie musi by opróżnić jaja.

Gość uff

Bolo ja mam taką chcicę, że czasem aż mnie to boli, a jednak nadal jestem dziewicą, bo nie uznaję seksu na jakiejś dyskotece, to nie dla mnie. No i co ma zrobić ktoś taki jak ja? To dopiero lipa, a jak już będę miała szczęście z kimś być to ma już prze...e xD xD xD 

Nie odpuszczę mu :))) 

To już Wy macie lepiej jak mniemam 😉

Dla mnie głupie są takie tematy, zawsze będą przepychanki typu, że co to to nie ja, albo że "wszyscy". "wszyscy faceci to ciule" i tak dalej. A w dupie tam. Ja nie chciałabym się rozstawać na długo z ukochanym, ale gdybym musiała, nie zmuszałabym go do wierności chociaż wolałabym żeby sam z siebie tak wolał 😉

Gość Bambina
Dnia 3.07.2018 o 17:45, Gość Loki z Kosmosu napisał:

Jak zdradza to nie kocha, to w końcu oczywiste. Co jedna wymówka bardziej głupia i bezczelna, nie ma szans na jakiekolwiek usprawiedliwienie czegoś tak chorego i obleśnego, a jednak nie karanego?? jak to możliwe że zabicie kogoś od środka uchodzi płazem???O.o Jest to też duża wina upierdliwych szmat, jednak szanujący się facet powie takiej łajzie by spier***ała. / większość z nas też nie poleci na byle zboka. Jeżeli boicie się i w tym tkwicie to was wyniszczy, jedynym wyjściem jest wysłać na nich detektywów (są od tego specjalni) lub znajdźcie kogoś życzliwego np. na fb kto mieszka gdzieś w pobliżu tego miejsca pracy i mógłby poszpiegować, narobić zdjęć lub nagrań bo takie są potrzebne by rozwód był z jego winy (odpukać). Nie słuchaj śmiesznych zboczeńców wypowiadających się tu i żałośnie próbujących wyjść z tego z "twarzą", prawda jest taka że nie każdy tam zdradził dlatego że niektórzy mają charakter, a niektórzy nie. ~ Karma zawsze wraca i tego wam życzę 😉 Jeżeli okaże się że zdradza to już tylko rozwód, nie daj się ubłagać np. tym że są dzieci (nic dobrego by ich nie czekało z fałszywym ojcem i nieszczęśliwą matką) jeden głupi facet nie jest jedynym na świecie, szkoda nerwów, inni mogą okazać się o wiele mądrzejsi, ładniejsi! (^-^)/

❤️ Tak wyglądało zycie moich rodzicow, ojciec dupczył za granica i nieszczęsliwa matka w domu i wszytsko takie udawane....Masz absolutna rację, nic dobrego z tego nie wyjdzie...żal na to wszytsko było patrzeć, póki byłam mała to mi to dyndało, potem jak zrozumiałam co jest grane ehhh psycha zryta

Gość Jungkookie
Dnia 16.07.2013 o 00:45, Gość facet z południa napisał:

Seks to potrzebna filologiczna jak każda inna. Jeśli kochasz to przestań pić czy oddychać? Nie do zrealizowania

weź sie posrańcu skutecznie yebnij w łeb i w ogóle jakie stulejarze tu sie wypowiadają obyście ...iszony wszystkie zdechły po woli i boleśnie, rzygam wami 

Gość Gosc

Jak wszystko w związku się układa, to zdrada nie wchodzi w grę. Mogę być i na innym kontynencie inne kobiety są dla mnie po prostu przeźroczyste. Mogę powiedzieć, że inna kobieta jest ładna, atrakcyjna, nawet że jest seksowna ale czy bym ją chciał? Raczej nie. 

Gość vvv

Kochający mężczyzna nie zdradza.