Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła pannnaaa młoda już ni

Która piosenka na pierwszy taniec ładniejsza

Polecane posty

Gość gość
wielka milosc

Kompletnie nie wiem co wybrać. Wszytskie mi się podobają. Narzeczony stwierdził, że z tych trzech to każda mu odpowiada.

Gość gość
Mnie sie podoba happysad milosc to nie pluszowy mis.

Gość gość
zdecydowanie pierwsza :-)

Gość gość
ja mialam, jesli tylko chcesz - kukiza, moze lepiej postawic na cos klasycznego wlasnie jak ta wielka milosc

Gość gość
Krajewski, te pierwsze dwie to gnioty.

Mieliśmy za tańczyć coś na luzie, ale nie udało się nie mieliśmy czasu poćwiczyć.

Gość gość
# Bo jesteś ty ................................Krzysztof Krawczyk # Być z Tobą..................................Bajm # Całe życie czekam na ciebie............Mietek Szcześniak # Chcę tu zostać............................Farba # Czekasz na tę jedną chwilę............Seweryn Krajewski # Czerwona jarzębina.....................n/n # Jesteś blisko mnie........................Kukulska / Piasek # Jeśli tylko chcesz........................Paweł Kukiz / Jan Borysewicz # Kocha się raz.............................Irena Jarocka Kołysanka....................................Sumptuasti c # Moje jedyne marzenie...................Anna Jantar # Moje jedyne marzenie...................Natalia Kukulska # Mój..........................................Goya # Niebieska piosenka.......................Grzegorz Tomczak # Niebo z moich stron......................Czerwone Gitary # Niecierpliwi................................Robert Ch*jnacki / Piasek # Noce i dnie..................................Halina Kunicka Oczarowanie.................................Zbigniew Wodecki Piosenka spod welonu......................Irena Jarocka Prócz ciebie nic.............................Kayah / Kiliański Tylko mnie kochaj...........................Goya Weselne preludium..........................Krzysztof Krawczyk # Wszystkie chwile.........................Magma # Z kimś takim jak ty.......................Kindla # Zabiorę cię.................................Kancelarya # Zakochani..................................Natalia Kukulska # Zawsze tam gdzie ty.....................Lady Pank # Z każdym twym oddechem...............Stachursky

Gościu z 23.00 dziękuje CI bardzo bo piękna piosenka i jak dla mnie bije wszystkie.

Gość gość
"Najpiekniejsza"- Krajewskiego

Gość gość
Proszę bardzo :)

Gość gość
Niektórzy mówią że miłość jest rzeką W której toną łagodne trzciny Niektórzy mówią że miłość jest brzytwą Która zostawia twoją duszę krwawiącą Niektórzy mówią że miłość jest głodem Nieskończonym obolałym pragnieniem Ja mówię że miłość jest kwiatem i wiedz, że to tylko nasiono To jest serce bojące się złamania Które nigdy nie nauczy się tańczyć To jest sen obawiający się zbudzić Który nigdy nie skorzysta z szansy To jest ten, który nie zostanie zabrany Który najwyraźniej nie potrafi dawać I dusza obawiająca się śmierci Która nigdy nie nauczy się żyć Kiedy noc była zbyt samotna A droga była zbyt długa I myślisz, że miłość jest jedynie Dla szczęściarzy i silnych Po prostu pamiętaj, że zimą Głęboko pod zgorzkniałym śniegiem Leży nasiono, które z miłością słońca Wiosną stanie się różą. troche nie bardzo na pierwszy taniec

Gorzej jak ktoś języka nie zna. Ja akurat znam więc problemu nie mam.

Gość gość
trzeba nauczyć się dobrze tłumaczyć a nie teksty z netu ściągać.

Z neta to z neta. Jesli umiesz język to sobie rzetłumacz sam wtedy odnajdziesz sens.