Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezwartosciowa19

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość Bezwartosciowa19

Chodzi o to, że mam jedynie 14 lat... Większość ludzi mówiła, że niemożliwe jest określenie orientacji w tak młodym wieku, ale ja obecnie określam się jako 100% lesbijkę. Zawsze miałam taką lekką niechęć do chłopaków, ale nie zwracałam na to uwagi. Dziś nie wyobrażam sobie związku z jakimkolwiek chłopakiem, tak samo kompletnie mnie nie pociągają (znaczy mogę powiedzieć, ze jakis tam chłopak jest ładny, ale tylko tyle), w przeciwieństwie do dziewczyn. Idąc ulicą oglądam się za każdą ładną dziewczyną. Bardzo podoba mi się kobiece ciało (piersi i te sprawy także :D). Zauroczyłam się także w koleżance z klasy, ale narazie pozostajemy na etapie przyjaźni... Oczywiście poza nią podobają mi się też inne koleżanki. Bardzo bym chciała być w związku z jakąś fajną dziewczyną. ;) To tyle.. Chciałabym wiedzieć co o tym sądzicie? Czy zostanę taka (akceptuję to, jest mi z tym bardzo dobrze), czy to tylko przejściowe (absolutnie nie chcę, aby to się zmieniało, obecnie wiem, że będąc z chłopakiem czułabym się bardzo nieswojo i po prostu źle)?

Gość gość
nie jesteś lesbijką mało która dziewczyna interesuje się chłopakami w tym czasie jest raczej tak na zasadzie koleżanka ma chłopaka to ja też chcę co do kobiet jak się dziewczyna rozwija to je i inne koleżanki obserwuje i porównuje to normalne że baba gapi się na babę i podziwia jej urodę czy strój

Gość Bezwartosciowa19
Ale to nie jest takie gapienie się na ubranie czy coś. :/ Ehh, nie chcę aby to się zmieniało.