Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąza ?

Polecane posty

Gość gość

mam pewien kłopot. w czasie pierwszego dnia okresu trzymałam reke w spodniach mojego chlopaka spuscił sie i troche sperme zostalo mi na rekach . wytarłam papierem za ok 5 min poszlam sie wysikac i zmienic podpaske . czy mozliwe ze podczas sikania lub zmiany podpaski moglo dojsc do zapłodnienia ?

Gość gość
Tak, gratuluję, bedziesz mamą trojaczków!

Gość gość
w tamtym miesiacu okres mialam 15 czerwca teraz nadal go nie mam . prosze o powazna odpowiedz..

Gość gość
Jakim niby sposobem jak wytarłas reke czyli spreme z plemnikami. a po 5min juz raczej nic na rekach nie masz bo pewnie juz otsrłas ta reke gdzies. A jezeli nie wlozylas reki do pochwy to nie ma opcji zapłodnienia

Gość gość
nie włozylam napewno. poniewaz tylko sikałam i zmieniałam podpaske. aa reke wytarłam napewno papierem toaletowym.

Gość Pomarańczowy eS
Zdanie zaczynamy pisać z dużej litery, napewno piszę się na pewno osobno :classic_cool:

jako doświadczona napiszę Ci z przykrym sercem że jesteś w ciąży :( plemniki dostały się na Twoją podpaskę, a tam zrobiwszy sobie linę z Twoich włosów łonowych wspięły się do pochwy :O przykro mi

Gość gość
No to jakim sposobem masz byc w ciazy? Nie ma opcji zebys byla w ciazy skoro sperma nie dostala sie do pochwy. A zmienianie podpaski i sikanie nie ma nic do zajscia w ciaze

Gość gość
ale gdyby plemniki dostały sie w okolice pochwy ? ( wytarłam reke ze spermy wczesniej papierem )

Gość gość
Jezeli nie wstadziłas reki do pochwy to plemniki sie nie dostana czy to takie trudne do zrozumienia? A poza tym wytarłas reke wiec juz nic na niej nie bylo

Gość gość
jestem młoda dlatego pytam ;( bola mnie troche jajniki ale okres nadal sie nie pojawia

Gość gość
Stary Satyr Pewnie to kolejna 14 latka ktora zabiera sie za rzeczy o ktorych nic nie wie

Gość gość
tylko zapytałam . liczyłam na odpowiedz ktora mnie uspokoi.

Gość Sztywniaczek
Nie tak szybko zachodzi się w ciążę,jak myślisz.W ten sposób co opisałaś na pewno nie :)

Gość Pomarańczowy eS
Dis is kafeteriaaaaaaaa ! Skoro liczyłaś na uspokajającą odpowiedź, cza se było jej udzielić sama 🖐️

Jeśli zaszłabyś w ciążę w czasie okresu to byłoby naprawdę wydarzenie. Może nie na miarę niepokalanego poczęcia, ale prawie. No chyba, że nie powiedziałaś całej historii: 15 czerwca zrobiłaś dobrze chłopakowi a potem jeszcze dymaliście się co dwa dni. Tak. To mogłoby wiele wyjaśnić.

Gość gość
powiedzialam cała prawde . nie uprawiałam seksu jeszcze nigdy . 7 lipca włozyl mi jeszcze palce ale wtedy ja go tam nie dotykałam wiec to juz wgl nie mozliwe wiec nie opisywałam tej sytuacji .

Gość gość
a moze on siebie dotykal w majtkach i mial cos na palcach i wsadzil Ci do pochwy to mozesz byc w ciazy . Ile masz lat?

Gość gość
nie nie wtedy kiedy włozyl mi palce ( 7 lipca )to na pewno nic na nich nie miał . nie dotykał sie nigdzie ani nie miał spermy na rekach swoich . nie jestem doswiadczona w tych sprawach aa troche sie boje. mam dopiero 18 lat.

Gość gość
Poczytaj w internecie o wszystkim

Gość gość
czytałam własnie juz i juz sama nie wiem w co wierzyc . chodzi mi tylko o tamta sytuacje ktora opisałam pierwsza nie o palcowke. bo o palcowke sie nie boje bo wiem ze nie bylo w ten dzien spermy ani nic tylko zwykla palcowka. chodzi mi tylko o to kiedy miałam okres.

Gość gość
Boze ile razy mam mowic ze nie jestes w ciazy !!!!!

Gość gość
bardzo dziękuje za wyrozumiałas i okazanie wsparcia ;) Dziekuję !!