Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12344

Problemy a książeczka sanepid

Polecane posty

Gość gość12344

Liczę na szybką i budującą na duchu odpowiedź. Swojego czasu miałam częste biegunki, niekiedy była też widoczna przy tym jasna krew, teraz to się uspokoiło i nawet jeśli jem coś, co powinno do biegunki doprowadzić, to w chyba większości przypadków odbywa się to spokojnie, może też jest to spowodowane zmianą zamieszkania. Chwilami myślałam, że cierpię na nadwrażliwość jelit-czy jak to tam. Choć sądzę, że z układem pokarmowym, czymkolwiek mam problemy, bo jedząc rzeczy, z którymi kiedyś nie miałam problemu, teraz boję się, gdy mam jakieś wyjście czy coś, przykładowo jogurt (kiedyś mogłam jeść ciągle, nawet jak jestem wśród znajomych, teraz nie). A może mam po prostu hemoroidy. Czy to nie będzie problemem w wyrobieniu książeczki?

Gość gość12344
A i jeszcze muszę zaznaczyć, że śluz także się pojawia.

Gość gość
ja bym radziła i tak iść do lekarza, ta krew jest niepokojąca. być może, że to jakieś hemoroidy, ale to i tak chyba lepiej jakoś wyleczyć? zresztą jest/był problem też z biegunkami, chyba że to przez stres? natomiast do książeczki badają na salmonellę, a tego chyba nie masz, chociaż ja się nie znam