Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin.

do dziewczyn po aborcji w UK

Polecane posty

Gość Jasmin.

mieszkam w Londynie. dostałam dziś skierowanie na aborcje. Nie jestem zbyt dobra z angielskiego i jestem tu dosyć krótko. Muszę zadzwonić by umówić się na spotkanie i chciałabym się przygotować. Powiedzcie mi o co będą pytać, żebym wiedziała jakie słówka czy zdania będą mi niezbędne. Miło jakbyście opisały jak to dalej wyglądało w waszym przypadku. Najbardziej zależy mi na standardowych pytaniach jakie tam zadają itp. Z góry Dziękuję

Gość Jasmin.
proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy kobiet, które nie mogą mieć mieć dzieci-nie urodze za was. Potrzebuje konkretnych odpowiedzi. Tu mam prawo do własnego wyboru. Krzykaczki itp będą ignorowane, już wstępnie was żegnam.

Gość gość
Trzeba by lo c**kę zamknąć na zamek a teraz nie pytać.Dlaczego myślisz c**ką a nie głową.To jest twoja mądrość.Angielskiego nie znasz ale jak piczkę otwierać to wiesz.

Gość Jasmin.
odezwijcie się

Gość Jasmin.
up

Gość gość
Wejdź na jakieś forum polonii w Anglii i tam zadaj to pytanie, prędzej uzyskasz jakąś odpowiedz. Nie jestem ekspertem ale na pewno zapytają Cię o to o co zwykle pytają się lekarze/ginekolodzy: jaka jest data ostatniej miesiączki, czy miałaś jakieś zabiegi ginekologiczne/ inne operacje, czy jesteś uczulona na jakieś lekarstwa itp.