Gość rzeźba Napisano Lipiec 16, 2013 Dieta, która zmieniła moje życie. Tylko tu: www.zmienswojecialo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2013 Ostatnio korzystałam z usług firmy "Zmień Swoje Ciało". Znajomy polecił mi dietę personalną w tej własnie firmie. Wszedłam na www.zmienswojecialo.pl wypełniłam formularz, przelałam środki i po kilku dniach dostałem gotową dietę, którą stosuję do dziś. schudłam 10 kg w 2 miesiące. Z każdym dniem czuję się lepiej! Polecam* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2013 To skoro "wszedłaś" to teraz moze "wyszejdź' :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NieDlaCiebie Napisano Lipiec 18, 2013 może zbierzemy się i kupimy tej miłej pani słownik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2013 Niestety wielu osobom na forum przydałby się słownik ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2013 chyba nie mogł się zdecydować czy ma pisać jako facet czy facetka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach