Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco chanelka

OCEŃCIE- co jest gorsze............... ?

Polecane posty

Gość coco chanelka

Czytając to całe forum, zauważyłam wiele różnych ludzi. Jedni się przekrzykują o swoje racje, inni się wyzywają- tak dla zasady, a jeszcze inni narzekają itd... itd.... Każdy ma tu inne problemy, ja też mam - Ty też masz. Oceńcie proszę, co według Was jest najgorsze? Rodzina z dzieckiem, która : 1. nie ma pieniędzy na życie 2. nie ma własnego domu 3. mężczyzna nie ma pracy 4. mąż zdradza 5. brak formalnego małżeństwa 6. brak popędu seksualnego . Wybierzcie tylko jedną rzecz, która waszym zdaniem jest najgorsza, a jeżeli macie chwilkę to napiszcie też dlaczego.

Gość gość
1

Gość gość
4 całą reszte da sie zmienić bądź z tym żyć

Gość gość
Nie kumam brak formalnego malzenstwa co to za tragedia,ela mnie malzenstwo to tragedia,niepotrzebny papier

Gość gość
Jak mąż zdradzi ale tylko wtedy jakbym miała co najmniej 4 dzieci z nim.

Gość gość
4, jak ktos wyzej pisal-nad wszystkim innym mozna pracowac, a nad zdrada chyba bym nawet nie chciala, bo niepewnosc przed powtorka bylaby zawsze

Gość gość
5

Gość gość
4

Gość gość
nie ma pieniedzy - trudno, i w biedzie mozna byc szczesliwym, mozna wyjechac za granice, mozna pracowac ciezej i cos miec nie ma sie domu - trudno i na wynajhetym da sie zyc, mozna wyjechac za granice odlozyc nie ma sie slubu - to jest frustracja, ale nie taka, jak zdradzajacy maz... mezczyzna nie ma pracy - dzis sie zdarza, to moze byc chwilowe, mozna wyjechac do innego miasta, moze sie cos zmienic brak popedu - jesli ktos go nie ma , to czego ma mu brakowac? zdrada najgorsza PS tylko czemu jest wsrod tych tragedii ze facet nie ma pracy, a brak pracy u kobiety to juz nie jest tragedia? tak samo zle...