Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoś łoś super ktoś

Krótki związek i wpadka

Polecane posty

Gość gość
Ja znam dwie takie pary. Jedna wpadla po w 2 tyg znajomosci!!! Dryga po 3 miesiacach (z przerwa na rozstanie :) ). Obie pary sa ze soba i wydaja sie byc szczesliwe. Znam za to inna pare, ktora zrobila sobie dziecko po 6 latach zwiazku i sie rozstali mimo to.

Gość gość
My zdecydowaliśmy się na dziecko po 4 miesiącach znajomości, wiedzieliśmy odrazu ze to jest to,mamy teraz synka 3 letniego i jesteśmy bardzo szczesliwi

Gość gość
Moja koleżanka zaszła w ciążę po 3 mcach znajamości. Teraz dziecko ma 1,5 roku. Są nadal razem i wychowują je wspólnie. Utkwiły mi jednak w pamięci jej słowa, że przez całą ciążę często się kłocili, bo dopiero sie musieli dotrzec ze sobą, gdyż praktycznie słabo się znali i okazało się, że na wiele tematów mają całkiem odmienne zdanie i inną wizję życia. Mimo tego starają się wszystko razem poukładać.

Gość gośćah
Bylam w związku 7 urodziło się dziecko i związek się skończył. Poznałam po 3 latach mężczyznę z którym zaszłam w ciążę po 2 miesiącach, ale nie znam nikogo lepszego od mojego męża ;-) wspiera mnie pomaga mi i zawsze jest przy mnie. Jak dla mnie nie ma reguły ile się ktoś zna ważne aby się szanować

Gość gość
ja jestem w małzenstwie 7 lat-znamy sie dziesiec- mamy miesieczne dziecko i prawie sie rozdstalismy gdy byłam w ciazy,.,,, tyle kłotni i konfliktów nigdy miedzy nami ne bylo stare przyzwyczajenia w zw tez nie sa dobre

Gość xxxx123456789
Ja jestem takim przypadkiem kilkutygodniowej znajomości i dzidziusia. U nas było jak w bajce poznaliśmy się prez internet on miał 30 ja 21 l. Przyjechał po mnie pod moja byłą prace i odwiozł do domu.... Napisał sms wez jutro rzeczy zostajesz u mnie na noc... I już zostałam aż do 2-kreseczek na teście ciążowym po 5 tyg naszego "związku". Pierwszy miesiąc był niczym bajka rozumieliśmy się bez słów, zero kłótni wyjścia do kina na kolacje. Po 2 miesiącach zaczęły się kłotnie o bzdury, brak zrozumienia drugiej osoby. Cała ciąża była istnym koszmarem ciągłe kłótnie, docieranie się, inne poglądy na życie. Nie wiedziałam czy mnie kocha czy został ze względu na ciąże. Później poród i moja depresja poporodowa istny koszmar jak z horroru. :( I rozstanie.... Dziecko obecnie ma 2 latka my juz od roku nie jesteśmy razem. Na początku jest zawsze kolorowo, zupeny brak poznania drugiej osoby... Później wychodzi istny kataklizm... a cierpi na tym tylko dziecko.....

Gość gość
Ja znam taki przypadek , 3 miesiace zwiazku i wpadka. Teraz mają juz drugie dziecko - też wpadka. Są razem prawie piec lat. Jednak jest bardzo źle między nimi. Myślę, że to kwestia czasu kiedy się rozstaną. Nie gadają prawie, nigdzie nie wychodzą. Szkoda mi ich.