Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppracownica

wrobienie w dziecko

Polecane posty

Gość niebieskakarolcia
no i ona go tez kocha za charakter, a on ja!!! Proste nie? a ty dla niego zawsze zostaniesz pracownica i nic wiecej, wcale sie tez nie zdziwie, jak po powrocie z macierzynskiego nie bedziesz juz miala miejsca pracy.

"ppracownica Nie przeleciał mnie. Ona leci na kasę ja to czuje. Dostaje pierścionki od niego, za zareczynowy pierścionek dał 13 tys, na jakąś rocznicę dał jej pierścionek taki jak Kate" x nie masz wlasnego zycia ?;-) x Boję do kościoła zobaczyć jaką miała sukienkę, bukiet, jak kościół był ubrany. x tylko tyle mozesz zrobic - patrzec;-) x ppracownica Powinno się kochać za charakter,a nie za wygląd Niby dlatego za wysokie progi?" x to jest twoja definicja milosci a kazdy ma swoja - as easy as it is;-)

Gość gość
A ty go niby za co kochasz? Przeciez go nie znasz z charakteru, bo inaczej czlowiek sie zachowuje w stostunku do swoich pracownikow, a inaczej w domu, na luzie, wiec ty go tak naprawde nie znasz.

Gość gość
Hehe,ale sie ubawilam,co za psychiczna baba,kobitki po co to komentujecie?!

Gość ppracownica
Do pracy wracam za tydzień i na L4 pójdę dopiero w 7 msc ciąży. Facet z którym mam dziecko zostawił mnie więc muszę zarobić.

Gość ppracownica
Co ona moze mu dać no co ? Nic

Gość gość
Znal Cie przed narzyczona i nic nie krecil z Toba wiec pewnie nie odpwiadasz mu wygladem lub charaterem. Facet z jego pozycja na bank chce miec u boku super zadbana piekna laske a nie szara myszke. Kazdy ma jakies preferncje on Ci sie podba ale Ty jemu nie i nic z tym nie zrobisz. Troche wspolczuje temu z kim zaciazylas. Po co z nim jestes skoro jestes zakochana w szefie?? Pewnie Twoj facet Cie kocha a Ty szlochasz po katach za szefem. Wspolczuje mu. Bo to nie uczciwe w stosnku do niego.

Gość ppracownica
Ona nie nosi obcasow góra 10 cm raz od czasu, bo jest wysoka, a jak ubrana 10cm to była równa z nim

Gość gość
on mu daje milosc, czulosc, wsparcie, radosc, itp....... A ciebie facet zostawial - hahaha - nie dziwne, z twoim charakterkiem nikt by nie wytrzymal....

Gość gość
jak na moje oko ta narzeczona zaszła w ciąże na tym weekendzie co szkolenie mieliście w hotelu Gołebiewskim. Pewnie bezwstydnie mu sie oddała w saunie a teraz jej się okres spóźnia to już testy kupuje po wszystkich aptekach. Nie chcę Cię martwić ale obawiam się że jeszcze w białej sukni poleci do ołtarza, no bójcie się Boga, co za skandal...

Gość gość
A masz babo placek. Jestes zakochana bo kasy potrzebujesz i szef by byl dla Ciebie teraz jak znalaz. Wiesz mi taki facet na pozome nie znizyl by sie do poziomu kgos kto bedzie wychowywa cudze dziecko. Na zwolnieniu lekarskim w ciazy dostaje sie 100% takze nic nie stracisz. No chyba ze masz jakies dodatkowe premie.

Gość gość
Nie rozumiem po co wchodzisz z butami w czyjes zycie? Co cie tak interesuje to czy iona jest w ciazy czy bedzie czy on chce czy nie? To nie twoja brocha. A nawet jesli jest to takie gratulowanie jk to zrobilas na rozmowie z szefem jest nie fair. Wydaje mi sie ze jezeli on chcialby sie dowiedziec to na pewno nie od ciebie. Brak ci kultury. Zajmij sie lepiej swoim zyciem

Gość ppracownica
Wiesz byliśmy na spacerze po mieście i tam był sklep z bielizna i ona na kupowała tam stringów, bielizny erotycznych, sensownej bielizny do spania.

Gość gość
"... Hehe. Skąd ty wiesz, że on nie chciał dziecka. Podchodzi pod 30, każdy facet chce dziecka.A może on ją wrobil ?..." jakie te kuźwa głupie baby to aż zgroza, każdy facet chce dziecka, ale p********z głupoty, chyba tylko po to aby płacić niemałe alimenty, to w większości baby chcą dzieci, bo próżniakom nie chce się pracować tylko siedzieć w domu i aby chłop na nie pracował.

Gość ppracownica
Mamy dodatkowo premie jeśli pracujemy efektywnie. Dlatego muszę iść do pracy.

Gość ppracownica
Ta jego laska jest dziwna cały czas się uśmiecha, ubiera się dziwnie np my całe szkolenie w dżinsach a ona sukienki, spodnie tylko rorki i nie dżinsy, marynarki

Gość ppracownica
Buty baleriny, tenisowki. Raz ubrala szpilki małą czarną jak z nim szła na kolację.

Gość ppracownica
Cały czas przytuleni, czule foty . Nawet calowali się przy nas. I to nie normalnie tylko długo i namiętnie.

Gość gość
chora jestes:D

Gość LOLasdfasdf
Nienawidzę takich ludzi

Gość ppracownica
Nie maluje oczow tylko jakiś fluit nakłada bo ma wyrównany koloryt skóry.

Gość gość
A mieszkają razem ?

Gość Alaaaamakota
No ciekawe ciekawe :)

Gość ppracownica
Mieszkaja. Miesiąc temu ona sprzedała swoje mieszkanie i wprowadziła się do . Widziałam że on swoje sprzedaje. Kupili mieszkanie 5 pokojowe, wielka kuchnia, wielka łazienka.

Gość ppracownica
Co ciekawe?

Gość gość
Lecz się kobieto. Ty w ciąży jesteś, raczej nie z szefem, więc trzymaj się swojego chłopa a tamtemu pozwól żyć ewentualnie udaj się na leczenie. Nie niszcz mu życia.

Gość ppracownica
Ja mu nie niszcze.życia. To tą dziewczyna mu je niszczy.

Gość niebieskakarolcia
ale jej chlop ja zostawil - hehehe, sama pisala...

Gość ppracownica
On ma taką klate że hmhm widziałam w saunie.