Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna 23

mam obwisłe cycki bo ciągle tyje i chudne i ciezko mi utrzymac stałą wage..

Polecane posty

Gość normalna 23

ciągle jak w temacie waga mi sie zmienia 10 kg utyje pozniej 3 schudne i tak jakos w ciągu roku częste zmiany mam.. lipa jak nic teraz tez sie odchudzam a cycki mnie dobijają.. opadły a młoda jestem, moze jest taki zabieg jak podniesienie czy cos? nie chce ich wypełniac silikonem.. pomocy!

Gość gość
Ja też i nic nie obwisa ;)

Gość normalna 23
ale widze róznice, są jakby nizej, mam rozstępy, masakra, moze znacie sie na chirugi, co robic? jaki zabieg i za ile, zaczne zbierać... moze przed 30tką zafunduje sobie sama..?

Gość gość
Jak masz zbierać do 30stki to lepiej sobie odpuść ;)

Gość kinia879
Operacyjnie można przeprowadzić podniesienie piersi czyli lifting. Cena od 9 - 15 tys. zależy gdzie i u kogo. Na ironie losu u prof. zapłacisz mniej, a u zwykłego chirurga krocie - malutcy każą sobie płacić, oj każą:)

Gość normalna 23
ale sie boje ;D kurcze.. mam czego.. żal dla cycek tyle ryzykowac, zycie i zdrowie, kocham siebie ;p ale cycki mialam lepsze ;(

Gość gość
Jakie ryzyko? ;) sąsiad hydraulik będzie cię operował?

Gość normalna 23
ryzyko niedobudzenia, arytmi serca w moim wypadku (wade mam i sztuczna zastawke wstawioną) więc sie troche boje o zdrowko.. o efekt nie, wiadomo lekarz zrobi super cycki ale odbić sie to moze nie korzystnie na zdrowiu.. powikłania jakies.. obrzęki nie wiem,, stany zapalne i ze wzgl na sece waham się.. juz nawet nie chodzi o kase jakos by sie zorganizowało. nie wiem co robic.. ; /