Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana;((

Pale sie ze wstydu ludzie!! ubrudziłam mu spodnie krwią i samochód

Polecane posty

Gość Załamana;((

masakra co za wstyd :( ;( siedzialam na kolanach u chłopaka up******i.....łam mu cale spodnie krwią i przednie siedzenie w samochodzie co za wstyd o masakra co mam robic, on sie zaczął śmiac jak wstalam byla wielka plama krwi nie dosc ze w samochodzie to i na kolanach nie wiedzialam jak sie zachowac poprostu spier*olilam on dzwonil i nie odebralam jaki wstyd nie no nie wierze

Gość gość
nie wiedzialas kiedy okres masz dostac? :(

Gość Maciuus1975
ja p*****le ciekawe co sobie pomyślał ten chłopak :D ale przypał ja jebie :D

Gość gość
o w mordee ale wstyd. my to mamy przej****e w tym temacie. najlepiej by bylo wyluzowac i obrocic to jakos w zart, wiem , latwo pisac. sama bym tak nie zrobila ale ty mozesz sprobowac,

Gość gość
Wstyd że takie idiotyzmy zmyślasz.SPADAJ wywłoko?

Gość Załamana;((
To było na imprezie, wyszliśmy siedzimy przy stoliku wszystko ok aż w pewnym momencie coś poszułam szybko wstałam i w szoku bylam poprostu NIE WIEDZIALAM jak sie zachowac od razu jak wstalam to on spojrzal na swoje spodnie a potem na mnie i bez slowa chcialam spier*alac a on wstal i za mna idzie, potem poszlismy do samochodu OCZYWISCIE WIEDZIALAM ZE JAK MNIE ODWIEZIE I WSTANE CO BEDZIE NA SIEDZENIU :) no i byla plamka :) Ale juz to mialam w d***e chcialam jak jaszybciej byc w domu. teraz dzwoni ale ja nie odbieram, wiecie ja mam z*****ie bo raz na kilka mies (ost w zime) mam bardzo silne krwawienia teraz mialam o wiele za wczesniej nie spodziewalam sie. (sory ze wam tak wszystko DOKLANIE pisze ale tu anonimowosc panuje wiec luzik) :( ...

Gość gość
zdarzylo mi sie cos podobnego, masakra ale kazdemu moze sie zdarzyc, ciesz sie ze to nie kupa :D

Gość Załamana;((
sam spier*alaj debilu mam powazniejsze problemy nie ebde sie z toba tutaj uzerac spadaj

Gość Załamana;((
Ale jesteś zabawny, boki zrywać ;)

Gość chłopak_cieczki
Ubrudziłaś mi całe spodnie i siedzenie w samochodzie będziesz sprzatac!! na koniec niespodzianke ci w nagrode zrobie :D

Gość shiska
Ej tam nie przejmuj się jak chłopak normalny to luzik, będziecie się jeszcze z tego śmiać, ja miałam kiedyś podobnie, na przerwie w szkole koleś z klasy do mnie podszedł i powiedział, że mam coś na spodniach, ja do łazienki a tam czerwona plama, spieprzyłam na chatę się przebrać, ale chyba nikomu nie powiedział, bo nic nikt nie mówił i był luzik:)

Gość gość
nie takie tragedie się przeżyło, mi kiedyś pękł zamek od spódniczki na super randce, but utknął w pięknym molo, heh ubrałam bieliznę w groszki nie wiedząc, że spodnie są tak cienkie... heh

Gość gość
Ja miałam gorzej, bo uprawiałam z facetem pierwszy raz sex i potem siedziałam mu na kolanach i też miał spodnie uj****e i w samochodzie też było uj****e, także nie jesteś sama z takim obciachem

Gość Zaciekawiony91
PROWO, było już kilka razy 🖐️ Zapisujesz sobie w notatniku te prowokacje? Z karą za dowód osobisty to też twoja sprawka :O

Gość Załamana;((
Nie, dajcie dzieci już spokój z tą "prowokacją" nic nie można napisać ani poradzić ani nic bo wszędzie te wasze 'prowo' widzicie. Rozmawiałam z chłopakiem i powiedział że nic się nie stało (oprócz plam na kolanach) :D Dopiero jutro się z nim spotkam, ale boję się tzn, raczej wstydę :D dzieki

Gość gość
jaka prowokacja ? czasami miesiączki są baaardzo obfite :P Oj współczuje Ci młodziutka :(