Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinafrac

dziwna miesiączka a moze nie miesiączka?

Polecane posty

Gość Alinafrac

Witam na początku powiem ze staramy sie o dziecko z mężem od 6 lat ,leczylam sie w swoim miescie przez te 8 lat i kazdy ginekolog twierdzil ze jak schudne pare kg to napewno zajdę w ciąże.. więc schudlam 80 kg ponad.No i tak sobie nie zachodzilam no i sie wkurzylam i trafilam przez zupelny przypadek do super ginekologa w Gdańsku w grudniu zeszłego roku i doktor zrobil mi wszystkie badaania i wyszlo ze choruje na zespół Policystycznych jajników i hiperprolaktynemie czynnosciową ale od stycznia lecze od marca jeżdżę na monitoring i w poprzednich dwóch cyklach bralam leki na jajeczkowanie Clostybergyt bodajże. I tu docieraam do sedna sprawy bo po ostatniej miesiaczce w 21 dniu cyklu mialam brązowe plamienie tzw jak to doktor powiedzial "plamienie inplantacyjne" czyli moment zagniezdzenia sie jaja .wiec mialam lekkie plamienie w tym 21 dniu i przeszlo po 3-4 godzinach a 28 dnia cyklu gdzie powinnam dostac miesiaczke dostalam znow takiego plamienia ale tylko jak sie podcieralam trwalo moze z pol dnia i było czysto aa nastepnego dnia dostalam cos ala miesiaczke tzn nie wiem jak to napisac takiego śluzu przezroczystego z niewielka domieszka krwi i to tak skąpe to krwawienie jest ze praktycznie tylko przy podcieraniu to widac podpaska jest praktycznie czysta... jak sądzicie to miesiaczka czy falszywa miesiaczka bo jestem w ciąży

Gość Izabelinka
Nie ma fałszywej miesiączki, ona jest albo jej nie ma, tak samo z ciążą. A nie możesz po prostu zrobić testu ciążowego zamiast zadawać głupie pytania na forum. Nikt Ci nie powie, że jesteś na 100% w ciąży, albo że nie jesteś :/

Gość Alinafrac
tak sie sklada ze niemam mozliwosci zrobienia testu izabelinka dltego pytam na tym forum...

Gość Izabelinka
No to Ci odpowiem, jesteś w ciąży - gratuluję!

Gość monikaaaaaaaa33333333
Też myśle że to ciąża :) ja miałam identycznie

Gość gość
Może być ciaża a może to efekt zaburzeń hormonalnych. Nikt ci tego nie powie. Tylko test albo beta a tak to można tylko gdybać.

Gość Alinafrac
monika masz moze gg porozmawialybysmy chwile?