Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkaWlondynie

Facet anglik chce żebym z nim zamieszkała...

Polecane posty

Gość polkaWlondynie

To jest bynajmniej dziwne dla mnie. Znam tego kolesia z miesiąc powiedzmy, spotykamy się tylko w grupie ludzi. Imprezujemy razem. Jakieś pożądanie jest. Facet jest nieśmiały. Ja tam nie rozumiem anglików. Tzn on jest pochodzenia indyjskiego ale urodził się w Anglii. I nawet mnie na randke zadna nie zabral. Pierwszy raz tylko torche sami pobylismy i tak bylo kilka takich momentow ze moglismy byc sami, ale tak zeby spedzic wiecej niz 3 godziny sami to nie było. I mi powiedzial ze lubie moje towarzystwo, zły jest na konkurencje. I ostatnio wymyslil zebym z nim poszukala mieszkania. I z nim zamieszkala. To jest jakas paranoja. Ja nie chce z nim uprawiać zadnego seksu... Ja nawet nie jestem jego dziewczyna, a on ostatnio do mnie mowi ze jestem... heh. O co tu chodzi.

Gość forumfriend
chce zebys byla jego materacem, niania, kucharka i sluzaca. nie mozesz przepuscic takiej okazji na szczesliwe zycie! lap szczescie puki sie do ciebie usmiecha! :)

Gość polkaWlondynie
Powinnam nie powinnam ?

Gość Jeanne92
Nie

Gość polkaWlondynie
Ale wyolbrzymiasz. Ja sie zastnawiam jak można tak szybko się zakochać, bez poznania nawet, i się go pytam. a on mowi ze zanim ja sie zdecyduje miną 3 miesiece i wtedy sie juz poznamy. i zdecydujemy.

Gość polkaWlondynie
no wlasnie nie wiem... on jest jakis szalony.... ale ciagle do mnie dzwoni, gada ze mna caly dzien. Jak mu powiedzialam zeby sie odczepil to sie zdenerwowal i dzwonil i dzwonil i ciagle cche mnie widziec. to czego to jest objaw ?

Gość polkaWlondynie
Miałam nadzieje, że sa tutaj jacyś którzy znają angielska kulturę troszkę :P

ja bym powiedziala ze to jest objaw czlowieka z zaburzeniem a nie zakochanego;/

Gość polkaWlondynie
Mi sie wydaje, ze on to ttak wszystko szybko chce robic, bo sie boi ze jakis facet mnie jemu ukradnie. Bo tutaj tak jednak jest. I on jest zawszy zly na to i swiadomy ze nie potrafi byc taki dobry gentelmanski itp jak inni... Heh. To jest zabawne.

ja bym od takiego goscia - z wyrazna sklonnoscia do bycia zaborczym - na wszelki wypadek trzymala sie z daleka , bron boze bym go nie prowokowala - z wariatami naprawde trzeba ostroznie;/

Gość polkaWlondynie
No ja tez mam takie mysli, ale jednak troche mi sie podoba, a serce nie sluga, umysl mi kaze go olac a serce nie pozwala... hmmm, Moze mi przejdzie jak spotkam kogos innego.

Gość gość
Ale ty jestes naiwna...

Gość gość
wiem :D Dlatego sie ratuje tutaj :P

Gość gość
To nie angli to ciapak, niewazne czy sie tu urodzil czy nie. Wychowywali go hinduscy rodzice wpajajac mu ich wartosci, przekonania itd itd. Dla mnie to jakas paranoja, a glupota ci patrzy z oczy ze az strach.buhahaha esoncja polskich kobiet w uk....k***a ja p*****le.

Gość polkaWlondynie
No to jakie sa wartosci tych waszych ciapaków ;P Że niby tacy zli wszyscy od razu z góry ?

Gość blockhead
nie wazne hindus czy nie. Po miesiacu znajomosci nie zamieszkalabym z facetem. P.S. Bynajmniej nie jest synonimem przynajmniej :o

Gość polkaWlondynie
No ja zmiaeszkiwac tez nie zamierzam.... ale co ja mam myslec o takim facecie, on teraz tez nie chce zamieszkiwac. Tylko to teraz wymyslil i ze pewnie sie zgodze za kilka miesiecy hmmm...

Gość polkaWlondynie
Brzmi psychicznie wiem :P Anyone ?

Gość polkaWlondynie
a to zdjecie tego anglika.ostatnio strasznie prazy i sie opalil :S zeby chociaz raka skory nie dostal cholera :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość emyly
Zmien numer , powiedz ze jestes niezainteresowana. On sobie Ciebe wybral i Ty nie masz nic do powiedzenia. Powiedz o tym swoim znajomym zeby ktos wiedzial i jak cos Cie ochrnil.

Gość miramaw
durnie to przeciez prowo jest hahahaha a wy sie tak nabraliscie.

Gość ghjggjhhhhu
Dokladnie, prowo. Dziwne że wsyscy sie tak przejeli