Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaua1234576

w sobote mam ślub a dziś mi wyszła opryszczka :(((((((((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość olaua1234576

nie raz miałam opryszczkę ale od roku żadnej, w sobote mam swój ślub wczoraj w nocy zaczęło mnie coś swędzieć na ustach dziś się obudziałam i miałam już kilka pęcherzy :((( przebiłam to szybko bo zawsze tak robilam i przez to o wiele szybkiej mi się wszystko goiło ale do soboty i tak mi nie zejdzie :( w sobote pewnie będe miec okropny stru :(( nie mogę brac heviranu bo mam uczulenie :(( a lastry na opryszczke jeszcze pogarszają mój stan. Co jaj mam zrobić żeby to zeszło do soboty ;(((( w dodatku mam chyba gorączkę od tego gówna i czuje się jakbym była chore :( jestem ZAŁAMANA :(

Gość gość
idz do ogólnego po antywirusowy- tylko tabletki moga ciebie uratowac

Gość gość
jeszcze jedno jesli bable jeszcze tobie nie wyszly do konca dotykaj skore patyczkiem z woda utelniona, obkurczy pecherzyki moze pomoc

Gość olaua1234576
mojego ogólnego nie ma jest na urlopie do konca lipca :( a heviran i wszystkie antywirusowe na opryszczke mają jakiś składnik który mnie uczula :( wymiotuje po tym jak kot, w głowie mi się kręci i czuje się okropnie. Jest jakiś domowy sposób ???? albo jakaś masć co szybko to leczy ?

Gość olaua1234576
wyszły przebiłam ale i tak poleje wodą utlenioną już chyba nie może być gorzej :(

Gość gość
rozpusc tabletke aspiryny na lyzeczce wody i papkę nałóż na bolące miejsce, lub kup plasterki compeed

Gość gość
i wzmacniaj sie od srodka, musialas sie albo przegrzac albo zmarznac o jeszcze masc cynkowa mozesz zzastosowac

Gość olaua1234576
plastry nie działają na mnie już kiedyś próbowałam .. spróbuje z wodą utlenioną i z tą aspiryną

Gość gość
nie polewaj całej skroy,patyczkiem ksometycznym nawilzonym woda utelniona dotykaj tylko chore miejsce i to na kilka sekund i odsuwaj i za pare sekund znowu, wszystko z wyczuciem, ja tak w jeden dzien pozbylam sie opryszczki mozesz isc do obojetnie jakiego ogolnego, nie musi byc o twoj, idz do twojej przychodni tabletki w 3 dni uporaja sie z opryszczka

Gość olaua1234576
jechałam dwa dni temu samochodem przy otwartym szeroko oknie i było dosyć zimno a poza tym bardzo się stresowałam kilka dni temu więc chyba wszystko się złożyło :o czym się mozna szybko wzmocnić od środka ??

Gość gość
cynkowa- stosowalam na opryszke pod nos, szybko wysuszyla zmiane, obecnie 3 dzien się z nią zmagam i jutro już penwie bedzie ostatni, stupki zorbily sie juz 2 dnia po zastosowaniu masci cynkowej

Gość olaua1234576
upss ok będę tylko przykładac, poszłabym do ogólnego gdyby leki na mnie działaly ale ja mam po nich uczulenie bo już chyba wszystkie mozliwe brałam i po każdych jest to samo a nie chce próbowac z jakimiś nowymi bo nie chce przed ślubem osłabiac się jeszcze jakimiś wymiotami czy innym osłabiającymi stanami...

Gość gość
stres+opryszka, kup witamine b (najlepiej cały zestaw), niby jest tylko na zajady, ale mi tez pomaga koszt okolo 4zł, kilka tabletek dziennie, patyczek z woda 3h bedziesz miala dobrze zaplanowane, tylko nie dotykaj zdrowej skory, bo dopiero sobie narobisz

Gość gość
bądź dobrej myśli :) uciekaj z forum i działaj, im szybciej zaczniesz tym szybciej się tego pozbędziesz

Gość olaua1234576
patyczek z wodą trzymac przez 3 h przy skórze dobra zrozumiałam ? Bo nie chce jakiegoś błędu popełnić i zaraz lece po witamine b

Gość olaua1234576
*dobrze

Gość gość
Smaruj wacikiem nasączonym własnym moczem kilka razy dziennie (nie żartuję). Ja jak poczuję pęcherze to od razu smaruję i opryszczka znika. Jeśli Tobie się już rozwinęła to takie smarowanie na pewno przyspieszy gojenie szybciej niż nakładanie maści, plastrów i innych specyfików. Pozdrawiam

Na opryszczke dobry jest Zowiraks, sprawdzony,ale czy zniknie do soboty? W tej sytuacji musisz zamalować korektorem.Może jednak Ci pomoże Zowiraks.