Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zadna prostownica nie dziala na moje wlosy.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jaka moze byc tego przyczyna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moze ktos mi cos doradzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to znaczy nie dzia艂a? Ani troch臋 nie prostuje czy efekt nie utrzymuje si臋 na w艂osach? Jakich prostownic do tej pory u偶ywa艂a艣 (jakie marki)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tzn efekt nie utrzymuje sie na wlosach.Uzywam Rowenty elite model look,wczesniej mialam inna prostownice,taka za 50 zl.Tamta nie dzialala,ale myslalam,ze dlatego,ze jest taka tania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to nie jest to wina prostownicy. Prostownica dzia艂a, bo prostuje - takie jest jej zadanie i na tym koniec. Problem tkwi w Twoich w艂osach. Mo偶esz jedynie spr贸bowa膰 zmieni膰 piel臋gnacj臋 w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak mialam. Kupilam szampony bez sls i prostownice reminghton shine i jest jak nalezy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elizka23333
za ma艂a temp. pewnie i z艂e kosmetyki chroni膮ce przed temperatur膮 kt贸re trzeba u偶ywa膰 ;D na star膮 prost. tez narzeka艂am, ale za s艂aba by艂a teraz mam z Remington i jest boska do tego spray Matrix, kt贸ry chroni i wyg艂adza w艂osy.. na koniec odrobina jedwabiu CHI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odstawi膰 prostownic臋, zacz膮膰 dobrze piel臋gnowac w艂osy i si臋 cieszy膰 pi臋knymi falami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anooooo
No w艂a艣nie, to nie jest kwestia prostownicy, zakup innej ci w niczym nie pomo偶e. Zadbaj o w艂osy.

Udost臋pnij ten post

ja polecam prostownice z firmy GAMA z laserem:) cena ok 300zl ale naprawde warto zinwestowac w profesjonalna prostownoce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego, co pisze autorka, jej problemem nie jest jednak nie dzia艂aj膮ca prostownica, tylko to, 偶e wyprostowane w艂osy szybko wracaj膮 do poprzedniego stanu. Nie ma sensu polecanie kolejnych coraz to dro偶szych sprz臋t贸w, bo to i tak niczego nie zmieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, napisz co艣 wi臋cej o swoich w艂osach i o tym, jakich kosmetyk贸w u偶ywasz, mo偶e kto艣 b臋dzie w stanie doradzi膰 Ci odpowiednie kosmetyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martusia99999
hej, je艣li s膮 tutaj uczniowie lub studenci, ludzie miedzy 16 a 24 rokiem zycia i nie maj膮 pracy na wakacje, a chcieliby sobie cos zarobi膰 przez internet bedac w domu, to mam dla was oferte, link do niej: https://www.inclick.pl/?pb=99f72b2a5c4fac2634 ef9b07cf077ff1 Nie jest to oszustwo, wiem, 偶e moze myslicie, 偶e to tylko takie 艣ciemnianie, bo sama na poczatku by艂am sceptyczna, ale oni naprawde wyplacaja pieniadze na konto, malo bo malo, ale mi udalo si臋 ju偶 zarobi膰 100 z艂, czyli dwie wyplaty, a pracuje jakies 31 dni okolo. Polecam, bo to nie 艣ciema, chociaz wiem jak to brzmi w dobie tego wszystkiego co aktualnie pisze sie o pracy przez internet. No nic wybor zostawiam Wam, w kazdym razie mysle, ze warto chociaz zobaczyc co to za praca. Kto nie probuje ten nic nie ma!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bbbjk
Cze艣膰 jestem profesjonalistk膮 w tej dziedzinie. Po pierwsze nie kombinuj z prostownicami na par臋 czy innymi cudami. Kup preparat do prostowania w艂os贸w , jakikolwiek.Nigdy nie prostuj w艂os贸w po u偶yciu pianek , 偶yli czy lakier贸w! Wyobra藕 sobie jak te preparaty gotuj膮 si臋 wewn膮trz w艂osa , wystrzegaj si臋 r贸wnie偶 szampon贸w 2 w 1 , lub od偶ywek bez sp艂ukiwania.Jedyne co opr贸cz specjalnych preparat贸w do prostowania w艂os贸w mo偶esz u偶y膰 przed prostowaniem to jedwab i to jest wskazane. Prostuj w艂osy partiami , ma艂ymi pasmami przy u偶yciu grzebienia. Nie prostuj w艂os贸w bezpo艣rednio po koloryzacji a po rozja艣nianiu najlepiej wcale je偶eli ju偶 okazjonalnie ! Prostownica powinna by膰 stosunkowo w膮ska i koniecznie ceramiczna. Dobre i tanie s膮 firmy mpm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie uzywam w zasadzie zadnych kosmetykow do wlosow,oprocz szamponu i odzywki z Biedronki(nie pamietam nazwy,ellise czy jakos tak).Czasem uzywam tez oleju rycynowego.Co do moich wlosow sa bardzo suche,mam tez troche rozdwojonych koncowek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bbbjk:jakie preparaty do prostowania wlosow mozesz mi polecic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podnosze temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to jak nie umiesz piel臋gnowa膰 w艂os贸w to si臋 nie dziw, 偶e wygl膮daj膮 jak wygl膮daj膮. Prostownica do kosza, a Ty si臋 zabieraj za lektur臋 bloga Anwen i za w艂a艣ciw膮 piel臋gnacj臋, mo偶e za par臋 miesi臋cy wrzucisz tak膮 przemian臋 jak np. ta dziewczyna: www.anwen.pl/2011/10/moja-wosowa-historia-kasia.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pierwszej kolejno艣ci powinna艣 zadba膰 o w艂osy i poszuka膰 kosmetyk贸w do ich piel臋gnacji, a nie do prostowania. Tw贸j problem to zaniedbane, zniszczone w艂osy, a nie prostownica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 ona ma dobr膮 prostownic臋, kt贸ra prostuje. Od lepszej prostownicy w艂osy nie b臋d膮 d艂uzej trzyma艂y si臋 wyprostowane. Za to powinna zadba膰 o piel臋gnacj臋, bo z tego co pisze, do tej pory nie robi nic z w艂osami, mimo 偶e ma z nimi problem.

Udost臋pnij ten post