Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła mądra ale gruba

ludzie śa okropni

Polecane posty

Gość miła mądra ale gruba

ludzie wolą się wymądrzac,obwiniac o sto roznych rzeczy drugiego niz mu konkretnie pomoc,sa tez tacy którzy niechec do niesienia pomocy usprawiedliwiaja tym ze człowiek powinien liczyc tylko na siebie,jak dla mnie to okropnie bezduszne i okrutne tak samo jak wmawianie człowiekowi ze jest niezaradny i umywanie rąk,uspokajanie sumienia takim tokiem myslenia,ciesze sie ze jestem inna

"Można bowiem o ludziach w ogóle powiedzieć, że są niewdzięczni, zmienni, kłamliwi, unikający niebezpieczeństw i chciwi zysku; gdy im czynisz dobrze, wszyscy są ci oddani, ofiarują ci swą krew i mienie, życie i dzieci, kiedy potrzeba jest daleko – jak to już powyżej powiedziałem – lecz odwracają się, gdy się w potrzebie znajdziesz."- X Machiavelli Książe

Gość virtutimilitari
czesc, cos Ci powiem i nie mowie tego zlosliwie, waga nie stanowi duzego problemu, jesli tylko bedziesz chciala to z czasem poradzisz sobie z nadwaga, podstawa to odpowiednie nastawienie psychiczne, optymizm oraz samozaparcie, odpowiednie zywienie, trening i odpoczynek.

Pewnie, ze sa okropni. Wystarczy wejsc na onet i poczytac niektore komentarze. Kafeteria to przy tym klub dzentelmenow.

Gość gość
największe chamstwo, nienawiść i prymitywizm to jest w necie. miałam taki okres, że w ogóle nie kontaktowałam się ze światem zewnętrznym (w miarę możliwości), miałam niechęć do ludzi, i przeniosłam się do tego internetowego. BOŻE. od razu mi przeszła aspołeczność, mimo że nie było też tak, że z nikogo miłego na forach nie znalazłam.