Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z Egiptu i problem z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakis czas temu poznałam na forum fajnego faceta z Egiptu. Piszemy praktycznie codziennie. ja wysłalam mu swoje zdjecia, on mi równiez. jak wiadomo oni maja okropne problemy z przyjazdem do Polski, więc postanowilismy, ze ja przyjade do niego tzn do Sharm... we wrzesniu. obojętnie czy z kims czy sama. mam tylko jeden problem. mimo iz mam 19 lat moi rodzice są przeciwni... Co zrobic? jak ich przekonac? jakies rady?

Gość gość
Tylko jedna rada : nie jedź. Serio.

Gość gość
Słuchaj się rodziców.🖐️

Gość gość
prowo prawda? :D jak serio to dziewczyno daj sobie spokój.,.. to ich stare sztuczki...

Gość gość
ja bym nie pojechała na twoim miejscu.

Gość zielony lakier
i mają rację. nie jedź.

Gość gość
Prowo ,nie wierze,że jesteś tak glupia .pewnie będzie miał kogoś chorego i kasę będzie chciał.ile już się takich rzeczy naczytalam .ale powodzenia

Gość fraanka
No, ale dlaczego, skoro masz już 19 lat w ogóle pytasz rodziców o pozwolenie?

Gość dgssdg
zrobi ci dziecko i wtedy otworzy mu sie droga do polski. on pisze nie tylko z toba moja droga takie historie to norma poszukam info na sieci, poczytaj ile kobiet zostalo tak naciagnietych

Gość kasiaaaas
jeżeli to nie prowokacja to ja prdl, gdzieś na necie był dokument o żigolakach z egiptu i o ich podejściu do europejek. Znajduje sobie taki satrą bądź brzydką młodą, wkręca jej że ma chorą mame, że kasy nie ma a te potem te im ślą po 100 euro miesięcznie. Może ktoś oglądał taki dokument i pamięta tytuł?

Gość gość
Ale skoro on nie ma nic przeciwko, zebym przyjechala z rodzicami??

Gość gość
Pewnie, przyjedź z rodzicami, więcej krów do wydojenia z kasy

Gość gość
ale jak mialby doic od nas kase?? a moze go wkrece i napisze, ze pojade jak mi bilety kupi??

Gość gość
Tylko uwazaj,bo znam taka ,ktora Egipcjanin zrobil identycznie...ale ona byla starsza,rozwalil jej malzenstwo,sprzedala dom...oczywiscie kase mu oddala i jeszcze wzieli slub jeden w Egipciw drugi w PL sa 3lata po slubie i jestem pwena ,ze malzenstwo ich w PL bedzie trawlao jakies jeszcze 2lata...chodzi o papiery i wtedy ja wywiazie do siebie do swoich zon...aha w tej chwili to ona go utrzymuje(3lata)bo on leń okropny i widze ja jak ma twarz poobijana..mowi ,ze spadla ze schodow,albo sie poslizgnela ;( dziewczyno nie zadawaj sie z arabem,bo to inna kultura i inne patrzenie na swiat!!!!

Gość gość
nietlumaczcie , niech jedzie i sie przekona jaki to miod

Gość gość
Przepracowalem w krajach arabskich 3 lata majac arabow jako wspolpracownikow, pracownikow lub znajomych. Mam jedna jedyna rade: Nie jedz, zapomnij - w innym wypadku moze dojsc do sytuacji w ktorej staniesz sie kogos wlasnoscia w brew swojej woli a wtedy nawet Ci rodzice niepomoga, bo taki jeden delikwent czy inny jego brat, lub kolega przyjedzie za toba nawet do Polski i w najlepszym wypadku wyleje Ci kwas na twaz a w najgorszym wbije noz. Kobiety w arabowie traktowane sa jak przedmioty ktore maja sie kompletnie podpozadkowac woli swojego pana, wlasciciela czyli meza. Wiem to z autopsji a nie z ksiazek, filmow dokumentalnych czy tez innych zrodel informacji. Dodam przy tym ze wspomniane kraje to byl Egipt, Libia, Tunezja, Maroko. Bywalem tez w innych natomiast nie dlozej niz dwa trzy tygodnie, spostrzezenia jednak te same. Ps. sorry za brak polskich znakow!

Gość gość
on wcale jej nie chce wywozić!!! on potrzebuje WIZY, żeby dostać się do Europy - ślub z głupią Polką to najlepsza droga!

Gość opamiętaj się
Pracowałam w UW, w WSiOC, w oddziale ds. Cudzoziemców; naoglądałam się i nasłuchałam takich historii, że jak potem opowiadałam znajomym, to im ciężko było uwierzyć (z reszta mi samej także czasami), w głupotę i naiwność Polek oraz niektórych Polaków. Jest wystarczająco mężczyzn w tym kraju, a także w Europie, z podobnego kręgu cywilizacyjnego, więc po co szukać po ciapatowach?! Rodzice mają racje, nasłuchałam się smutnych historii, widziałam zapłakane matki, które pozwalały córeczkom na wyjazdy, a potem musiały utrzymywać małego ciapulka, załatwiać papiery i zezwolenia na pobyt "tatusia" i utrzymywać nieroba przez lata, bo ten przecież ani języka, ani wykształcenia, a przede wszystkim 0 chęci do roboty. Potem płacze dziewczyn, walka o dziecko, wzywanie Straży Granicznej, odwoływanie się od decyzji, o które same tak bardzo się starały dla 'ukochanych', tylko, że już było za późno.

Gość gość K.
A jedź, nie krępuj się, o jedną idiotkę w kraju będzie mniej. Aż tak zakompleksiona jesteś, że szukasz sobie arabusa-obdartusa?

Gość gość
słuchaj rodziców dziewczyno, bo mozesz czasem z tego Egiptu juz nie wrocic

Gość gość
Czy sądzicie, że może mi cos zrobić jesli pojadę z rodzicami?

Gość ccxxcvcvvv
Przecież tam na ulicach w biały dzień gw ałcą kobiety i nikt nie reaguje, mimo że pełno ludzi. Tam mają kobiety za bydło. Araby są obrzydliwe :O jak cię ciipa swędzi to szukaj Polaka...

Gość opamiętaj się
Przecież tam tym bardziej - jest na swoim terenie, chroni go jego prawo. Myślisz, że po ostatnich g***tach w Kairze na dziennikarkach ktoś odpowiedział? Tam przed policja, będąc białą chrześcijanka zawsze będziesz na przegranej pozycji. Pomyśl póki czas. Po za tym jak sobie wyobrażasz "randkę" z rodzicami?

Gość gość
Będą w poblizu i będę mogla na nich liczyc..

Gość opamiętaj się
Powiedz tylko dziewczyno co Cię tak urzekło w nim, wiesz kim jest, co robi? Przecież większość z nich ma posturę niedożywionego gimnazjalisty, i taki specyficzny, tępy wyraz twarzy z jedną smutnawą minką. Wiesz, że im bardzo ciężko zdobyć kobietę ze swojego kręgu, ponieważ żaden w miarę normalny ojciec nie odda tam córki gołodoopcowi czy jakiemuś poganiaczowi kóz lub czyścicielowi basenu. Dlatego chajtają się zazwyczaj po 30ce, bo wcześniej nic nie mają i nie mają szansy na żonę z własnego ciapatowa. Dlatego godzinami przesiadują na portalach polując na frajerki. Oczywiście nie wszyscy, piszę o tych przeciętniakach, bo inni pracują i maja rodziny, więc nie mają czasu na głupoty.

Gość Habibibibibiibibib
A ja ci powiem: nie sluchaj tych pesymistow i jedz. Moze akurat ci sie uda. Ja wyszlam za Egipcjanina i jest cudownie. Mieszkamy w Egipcie,mamy dziecko.

Gość opamiętaj się
A jak będziesz się z nim grzmocić to tatuś będzie na balkonie czekał, mama pod drzwiami?!? Haha

Gość gość
mogę optymistko kontakt do ciebie na priv? to pogadamy:)

Gość gość
nie bede sie z nim grzmocic boe chce byc dalej virgin, a on to szanuje:P