Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska___________

Dieta 10 dniowa.....

Polecane posty

Gość Polska___________

Kochane.... Prosta sprawa... Zapuscilam sie okorpnie. W nastepna sobote wracam do Polski i ja sie tak tam nie pokaze! Musze schudnac! Jestem 9 kg grubsza niz gdy wyjezadzalam. 2 tygodnie temu przezylam diete norweska i schudlam 6 kg. Jeszcze to 9 mi zostalo. Nie bede przesadzac ale chce wrocic w przedziale wagowym 50-55 kg i chce wrocic w spodniach w ktorych opuszalam lotnisko rok temu o dokladnie tej samej porze! Potrzeba mi kolezanki!!!!!! :D Moja dieta od jutra: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach

Gość Paniacotta
ja dziś sobie kupilam zgrzewke wody, duzo białka sery i kefiry, herbatke figura detox i od jutra wielki start, jeszcze zobacze czy bede tak sie dokladnie trzymac diety, ale mozliwe ;)