Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro pierwsza randka a ja mam pryszcza na czole !

Polecane posty

Gość gość

wycisnęlam az do krwi teraz mam wielką gule i rane k***a co mam robic

Gość łajza kafeteryjna
przełóż randkę

Gość gość
juz 2x przekladalam

rano myjesz potem maseczka z drożdży, potem spłukujesz i robisz tapete i do przodu bejbe

Gość k0media
nałóż przed randką korektor maskujący :O

Gość gość
tribiotic najlepszy lek na gule :)

Gość gość
wymień sobie głowę

Gość gość
najlepiej zamaskowac korektorem i fluidem a jak bedzie sie bardzo rzucac w oczy to bym, zrobiła tak: Kupiła jakies plastry w aptece najlepiej mega oczojebne z hello kitty albo księzniczkami disneya albo zwykłe. Przykleiła taki mały plaster na pryszcza i wymyśliłabym jakąś zabawną historyjke, że np brat otworzył mi drzwi przed nosem i rozciełam sobie skóre, albo zmywając kichnełam i walnełam się w szafke:P

Gość gość
przynajmniej juz byłaby jakas histoeyjka na rozleużnienie napięcia i mogłabys zapytac sie czy jemu sie cos takiego przydarzyło :D

Gość gość
z***bisty pomysł z tym oczojebnym plastrem :) lepsze to niz maskowanie korektorami bo i tak pewnie bedzie go widac..

Gość gość
fajny pomysl, jak tez bede na randce to tak zrobie

Gość gość
wiem ze z***bisty szkoda ze nigdy nie mogłam go wypróbowac a chciałam :D raz nawet miłam plastry z garfieldem :P

Gość Rolke
Wiesz co, pryszczem się tak nie przejmuj, faceci najczęściej nie widzą takich drobiazgów. Zawsze możesz się poradzić ludzi, którzy korzystają z Telerolo.pl. Rejestrując się porozmawiasz na interesujące Cię tematy, a za wygadane minuty dostaniesz punkty wymienialne na gwarantowane nagrody! Zobacz ich nowiutki fanpage!

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)

Gość gość
Teraz jak ktoś będzie szedł na spotkanie, randkę z oczojebnym plastrem na twarzy, to zaliczę zgon ze śmiechu! Boscy jesteście! :DDDDDDDDDDDDD

Gość gość
A dla tych, co mają więcej takich.. problemów, wersja 5 plastrów na face!:DDDDDDDDDD i gadka, że drzwi odbiły się od twarzy w sobie wiadomy sposób. :DDDD

Gość Kmieciak
Boże co za tępe p***y.Masz pryszcza? Ojej to straszne nie wychodź z domu nawet do sklepu przecież to niemalże kalectwo. Lepiej nie idź na randkę bo się jeszcze chłopina wystraszy,ale nie Twojego pryszcza tylko Twojej głupoty.

Gość gość
Aha, tylko tak naklej żeby nie odpadł, nie chcę Cię stresować... bo może być wtopa i ... milczenie owiec after all. :D