Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcawdsa

Mój facet pisze mi głupkowate smsy jak byscie na nie reagowały ? :/

Polecane posty

Gość dcawdsa

on ma 30 lat a pisze mi takie infantylne smsy typu "zamknij oczka i wsłuchaj się jak moje serce mówi że cię kocha" :o to jest takie głupie i jakieś niepoważne że śmiać mi się chce :o jakby miał 15 lat to może bym zrozumiała ale facet 30 lat i takie głupoty pisać :o

Gość k0media
powiedziałabym mu że nie mam 15 lat :O

Gość gość 22 lata
:D🖐️

Gość dcawdsa
no ok ale nie chce go urazić :o on tutaj jakimś romantyzmem leci a ja mu mam odpisać że nie mam 15 lat no troche dziwne.

Gość dcawdsa
czy wszyscy faceci tak piszą czyto wyjątek :o bo ja miałam tylko jednego kilka lat i takich smsów od niego dzieki bogu nie dostawałam.

Gość k0media
szczerze? mój mnie tylko spamuje jak bardzo mnie kocha, wszędzie gdzie to możliwe, ale to nie są jakieś wierszyki dla dzieci :O

Gość gość
A to początek znajomości czy już dłużej jesteście ze sobą? Fakt, śmiesznie to brzmi, ale może on myśli, że to dla Ciebie miłe.

Gość dcawdsa
teraz i tak jest lepiej na początku związku wysylał mi jakies glupie wiersze to mu powiedzialam żeby przestał bo to głupie no i przestał na ponad rok a teraz znowu jakieś pierdoły pisze :o zastanawiam się co on sobie myśli jak takie rzeczy mi pisze :o

Gość k0media
jesteśmy razem 3 miesiące i 4 dni, a Ty z Twoim?

Gość dcawdsa
1,5 roku razem. Najśmieszniejsze jes to że jest gitarzystą w kapeli rockowej i jego styl jest dosyć ostry a tu takie wierszyki :o dziwny jest.

Gość dcawdsa
strasznie mnie to do niego znięchęca bo jest jakieś sztuczne i nieszczere :O

Gość gość
hehe ja to uciekłam przed takim typem romantyka do innego kraju, nie odpisywałam, nie oddzwaniałam, a ten mnie męczył jeszcze romantycznością przez kolejne 2 lata :D Tylko ten mój to nie tylko smsy, ale też rozmowy telefoniczne, a jak się widywaliśmy (a było to codziennie) to co 5 min powtarzał, jak on bardzo mnie kocha... romantyczny do obrzygania :P:P

Gość dcawdsa
oj to on aż taki nie jest :) i jak sie widzimy to nie opowiada raczej takich pierdół ale przez smsy często :o

Gość gość
oj to mu powiedz po prostu, że uważasz te smsy za ładne, ale jak Ci wysyła takie codziennie, to czujesz, jakby ściągał z internetu takie teksty i że to takie sztuczne. Że wolisz, zwykłe "kocham i dobranoc", "tesknie" itp może się na początku oburzy/obrazi, ale przejdzie mu i bedziesz mieć spokój, a z smsów jeszcze się razem kiedyś śmiać będziecie ;)

Gość dcawdsa
no i chyba tak zrobię :)