Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagatellka

Teściowie widzą we mnie tylko worek inkubacyjny

Polecane posty

Gość bagatellka

nawet nie mają tyle przyzwoitości, by to ukryć. Wk..wia mnie to. Mają w czterech literach, ze nie chcemy dzieci, a oni potrafią powiedzieć, ze "co z tego że Wy nie chcecie, jak my bardzo byśmy chcieli wnuka i jak się urodzi to będziemy szczęsliwi". Kretyni - życzą jakiemuś potencjalnemu dziecku rodziców, którzy go nie chcą. Para starych debili. Miała tak któras?

Gość gość
A twój mąż wie, że jego rodziców nazywasz debilami?

Gość bagatellka
Nie i się nie dowie. Ale za takich ich w tym momencie uważam.

Gość brzydko móiwsz o teściach
powiedz, żeby sobie zrobili wnuka

Gość gość
mąż nie chce mieć z tobą dzieci, bo nie jesteś tą docelową kobietą jego życia, wcześniej czy później zostawi cię dla takiej, z którą zapragnie mieć dziecko. Trzymaj sie jakoś :P

a po co ty sie w ogole tym przejmujesz?;-) ja tez bym chciala zeby kazdy facet mial piekny i plaski brzuch - ale od tego ze jak tak mowie to jeszcze nikt nie zaczal uprawiac sportu, co nie? co do tych facetow - co niby zostawi cie maz ;-) - faceci czesto zostahja ojcami dzieci przypadkowych kobiet, znam tez kobiety i facetow z wyboru bezdzietnych z fajnym zyciem w ktorym nie ma miejsca na dzieci;-) tak samo jak nie kazdy chce miec warunki by miec duzego psa (nie porsownuje dzieci do psow) - pokazuje tylko ze mozna sobie ustawic zycie tak zeby bylo w nim miejsce na konkretne przedsiewziecie lub go nie bylo;-)

Gość gość
postaw warunek teściom, że jak będą miesięcznie dawać co najmniej po 2 tysiące na utrzymanie wnuczki/ka to urodzisz, najmiesz niańkę i podejrzewam, że zamkną mordę i więcej nie będą się ciebie pytać o wnuczkę/ka

Gość gość
maz da ci predzej czy pozniej kopa w dope nawet jak cie zapewnia o milosci nie jestes ta kobieta z ktora chce miec dzieci::::::::::::::::::

Gość gość
ja bym sie bala byc z kims kto nie chce miec ze mna dzieci bo to znaczy ze traktuje mnie niepowaznie, nie jak zone, ale tymczasowa dziewczyne

Gość gość
I NAUCZ SIE PISAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma maszyn INKUBACYJNYCH ale INKUBATORYJNE-moze dlatego jestes za durna do robienia dzieci:D:D:P

Gość gość
od kiedy to wszystkie kobiety chcą dzieci, tym bardziej faceci, was chyba pogięło, rodzić po to aby z*********ć całe życie, no nie, z życia trzeba korzystać a nie siedzieć w garach, odezwała się matka polka, a maż pozwala ci wyjść poza drzwi własnego domu, czy masz siedziec w domu prać, gotować, sprzątać i rodzić dziecko za dzieckiem. Życie jest fajne ale jak się umie z niego korzystać

Gość gość
NO TO SZKODA ZE CIE SPLODZILI GOSCIOWA:D:D:D

Gość gość
Powiedz żeby sami sobie zrobili. Po drugie, niech sę na piśmie zobowiąża do łożenia na wnuka, wnuczkę, jeśli wy macie im go "dać". Po trzecie, nie słuchaj pind co mówią że mąz cię nie kocha albo traktuje niepoważnie, bo nie chce mieć z Tobą dzieci - dla większości kobiet tutaj urodzic dziecko to szczyt spełnienia i nie ma znaczenia, jak je traktuje mąz,. Cos na zasadzie, "niechby bił, byle był" i "urodze mu dziecko to mnie nie zostawi." Garkotłuki po prostu.

Gość spoko maroko
moja tesciowa jest jeszcze lepsza!poucza MNIE ze moja bratowa ma zajsc w kolejna ciaze bo to najwyzsza pora!i jeszcze jedno dziecko MUSZA miec. Juz sie boje co bedzie u nas za pare lat. Przy kazdej wizycie slysze pytanie:a co u Twojego brata,rodzna mu sienie powieksza? Jak mowie,ze nie i nic sie nie zapowiada to jest wielkie oburzenie.

Gość gość
no to w ladnej patologi sie wychowalas skoro masz takie nastawienie do zycia.

Gość gość
"... NO TO SZKODA ZE CIE SPLODZILI GOSCIOWA.." jalby mnie nie spłodzili toby mnie nie było, no i w czym problem, a wiesz ile dzieci nie zostało i nie zostanie spłodzonych i co, świat się zawalił i zawali, aleś durna, że aż przykro ciebie czytać

Gość gość
Tacy teściowie to patologia. Gdzie jest zapisane prawo do wnuka? Decyzja o posiadaniu lub nie dzieci należy do kobiety i mężczyzny, a nie do rodziców tychże. Współczuję!

"gość ja bym sie bala byc z kims kto nie chce miec ze mna dzieci bo to znaczy ze traktuje mnie niepowaznie, nie jak zone, ale tymczasowa dziewczyne" x naprawde?;-) tak interopretujesz milosc - gotowoscia rozplodowa?;-) ;-)

Gość gość
mąż nie chce mieć z tobą dzieci, bo nie jesteś tą docelową kobietą jego życia, wcześniej czy później zostawi cię dla takiej, z którą zapragnie mieć dziecko. Trzymaj sie jako maz da ci predzej czy pozniej kopa w dope nawet jak cie zapewnia o milosci nie jestes ta kobieta z ktora chce miec dzieci:::::::::::::::::: ja bym sie bala byc z kims kto nie chce miec ze mna dzieci bo to znaczy ze traktuje mnie niepowaznie, nie jak zone, ale tymczasowa dziewczyne O losie, to jeszcze takie poglądy mają dzisiaj kobiety? Przecież rozwodzą się gównie ludzie z dziećmi.Dziecko żadnego związku nie utrzyma.Wy tak łatwo nie dawajcie wiary, we wszystko co u was "we wsi" gadają.:) Zauważyła na kafe przewagę dziewczyn ze wsi, przaśnych, prymitywnych, oględnie mówiąc. wiedzę ich obecność prawie w każdym temacie.Odstają od dzisiejszych realiów, mówią głosem jak ze skansenu normalnie.

Gość gość
Przecież rozwodzą się gównie ludzie z---------------------------- ------------------------------------------------------:D:D:D:D:D:D:D no i inteligencja sie odezwala-zreszta gowniana-:D:D:D

Gość to ja pisalam ze balabym sie
byc z facetem, ktory nie chce ze mną mieć dzieci Nie jestem ze wsi, jestem wykształcona i zapewniam cie ze przeczytalam wiecej ksiazek i odwiedzilam wiecej krajow niz Ty. Za prymitywa mnie nikt ze znajomych, wspolpracownikow oraz moich pracownikow nie uwaza. Mozesz być pewna. Dziecko nie jest też jedynym moim celem, w swoim środowisku uwazana jestem raczej za karierowiczke. Podrozowalam, zwiedzalam i nadal to robie. Mam sto pomyslow na minute, nowy biznes, cały czas moje życie pędzi. Dziś na szczęście już się nie przepracowuje, bo mam ludzi od tego, ale nie spoczywam na laurach. Oczywiście nie mylcie tego z praca 7-15 hehe. I tak czy inaczej uważam, że jak facet nie chce mieć z jakąś laską dziecka, to nie dojrzał do prawdziwego związku z nią lub w ogóle (ale jak w ogóle to z nią też, drogie kafeterianki). Mam za sobą etap związków bez myslenia o przyszłości i normalna kobieta (nie dziewczyna) oraz normalny mezczyzna (nie chlopak czy niedojrzały niedorozwój) z tego wyrasta. Mniemam, że piszą tu osoby dorosłe, a nie gówaniarze marzące, żeby pocałować jak najwięcej chłopców z klasy, więc odwołuję się do wartości ludzi dojrzałych. Oczywiście, są rozwody gdy są dzieci, tak samo jesli jedziesz na motorze w kasku to możesz jednak zginąć, wiesz? Sfrustrowane i prymitywne to jesteście wy - nawet jeśli z wielkich miast, to poza tramwajami i metrem nic w tych miastach nie widziałyście, nie znacie ich historii, w ogóle nie znacie historii Polski ani Europy. Oglądacie TV i pracujecie na podrzędnym etacie, zarabiając marne 2 tysiace i myślac, jaka to z Was biznesłomen. Ogarnijcie się, poglądy na sprawy damsko-męskie, sprawy wiary itp. nie są betonem związane z miescjem pochodzenia człowieka.

Gość wow karierowiczko
ale się zacietrzewiłaś...otóż wyjaśnię ci, że nie każda kobieta chce mieć dzieci, powaga! Ja nie chcę, a jestem już po 30tce, nie zmieniam zdania. Mój mąż też nie chce. Tak się dobraliśmy i tak nam się dobrze żyje. Nie udław się tą swoją światowością, nie ty jedna zwiedzasz świat i robisz karierę...co nie zmienia faktu, że twoje opinie są żałosne i bazują na jakiś pierwotnych instynktach chęci przekazania genów dalej.

Gość gość
CZYTAJAC CIE-mam wrazenie ze jednak nic nie skonczylas bo podroze palcem po mapie zajely czas edukacji szkolnej:D bulwersuje sie pluralistycznie, aczkolwiek nie bede z Toba polemizować, gdyż wegetujeszi w najnizszym stopniu intelektualnym:P

Gość gość
Nie jestem ze wsi, jestem wykształcona i zapewniam cie ze przeczytalam wiecej ksiazek i odwiedzilam wiecej krajow niz Ty --------------------------------------------------------------------------------------- Buahahahahha no nie mogę, czy wy się czasem same czytacie? Sfrustrowane i prymitywne to jesteście wy - nawet jeśli z wielkich miast, to poza tramwajami i metrem nic w tych miastach nie widziałyście, nie znacie ich historii, w ogóle nie znacie historii Polski ani Europy. ----------------------------------------------------------------------- Tego nawet nie skomentuję:). Ja pierdziele, co za odkrywcze wnoiski. ------------------------------------------------------- Mniemam, że piszą tu osoby dorosłe, a nie gówaniarze marzące, żeby pocałować jak najwięcej chłopców z klasy To lepsze niż kabaret:) Nie mam więcej pytań:) Oczywiście, są rozwody gdy są dzieci, tak samo jesli jedziesz na motorze w kasku to możesz jednak zginąć, wiesz? -------------------------------------------- A jaki to ma związek z tematem, uprzedzam, pytanie retoryczne:) sprawy wiary itp. nie są betonem związane z miescjem pochodzenia człowieka. ----------------------------------- Ja widać w tym temacie są:)

Gość gość
Karierowicza, czy ty skończyłaś jakaś Wyższą Szkolę Specjalną? Przecież od ciebie aż bije tępota. Trudno o głupszy post.Tak was boli,że ze wsi jesteście, nie ma się zupełnie czego wstydzić, tylko zrozumcie,że ludzie żyją też inaczej, jesteście to w stanie pojąć, czy to jednak za trudna kwestia.

Gość gość
"gdyż wegetujeszi w najnizszym stopniu intelektualnym jezyk.gif" No i wszystko w temacie.

Gość ej ty łoczytana karierowiczko
te 100 pomysłów na minutę to siedzenie na kafeterii:D chyba chodziło Ci o 100 pomysłów na nowy temat minutę na kafeterii:D to się zgodzę pani światowa:D ja sama jestem w ciąży, ale takich głupot jak Twoje to dawno nie czytałam. nie rozumiesz, że są i kobiety i MĘŻCZYŹNI którzy nie chcą mieć dzieci???!! taka jesteś tępa? to, że Tobie się zmieniło i angle zapragnęłaś być matką (albo raczej podejrzewam, że tak wmawiasz ludziom a tak naprawdę wpdałaś dla faceta:O) nie znaczy, że każda się "przebudzi":O