Gość 2000mm Napisano Lipiec 17, 2013 Czy w dzisiejszym świecie jest możliwe znaleźć prawdziwą miłość. Wiele się czyta, że kobiety nie lubią romantyków, gdyż kojarzą im się oni z zniewieściałymi mężczyznami – słabymi, płaczącymi i ogólnie niezdolnymi do walki o swoją ukochaną – niestety kobiety wypaczyły same idee mężczyzny romantycznego – prawdziwy romantyczny mężczyzna to taki, który darzy swoją ukochaną prawdziwym uczuciem, które jest trudno opisać, chce być zawsze przy niej, czuje radość kiedy się ona uśmiecha, i naturalnie z tego uczucia płynie potrzeba bliskości fizycznej z ukochaną. Mężczyzna romantyczny potrafi zaskoczyć, potrafi rozśmieszyć, potrafi też walczyć kiedy trzeba – gdyż właśnie mężczyzna romantyczny będzie bardziej walczył o swoją ukochaną, niż mężczyzna, który jest z kobietą dla innych powodów. W związku z tym mam pytanie do kobiet Chciałbym żebyście były szczere. Moje pytanie brzmi - czy mam szansę na znalezienie tej jedynej, która będzie mnie naprawdę kochała, czy raczej będę poddany czystej kalkulacji – za i przeciw . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach